Saber_Skyo4 Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Имам един въпрос:Примерно съм отворил една тема и тя става запалена и почват да пишат много хора и ми свършва страницата.Е как да направя нова страница на темата или по точно как да си я продължа или то само ще ми направи нови страници ?Обяснете че съм нов потребител.Горе долу от два дена пиша във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Имам един въпрос:Примерно съм отворил една тема и тя става запалена и почват да пишат много хора и ми свършва страницата.Е как да направя нова страница на темата или по точно как да си я продължа или то само ще ми направи нови страници ?Обяснете че съм нов потребител.Горе долу от два дена пиша във форума. Долу ще видиш всички страници, които автоматично се добавят като продължение на основната. Просто чукни на необходимата ти и ще четеш избирателно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Хубаво питаш и си личи че си новобранец, нали знаеш всичко си има правила. Виж ТУК , ще ти е от голяма полза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 mersi!!!Ve4e moje da zatvorite temata.Mejdo drugoto az pravilata sum gi 4el.Oshte predi da polu4a odobrenie ot administratorite za pisane vuv foruma!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.