Jump to content
BulForum.com

The Sims 2: University

Saber_Skyo4

Recommended Posts

Какво мислите за играта.В момента я дърпам(е искам да питам първо нещо де)и то е:Тва expansion ли е или цяла игра? :confused Ако има някои които си я е дръпнал темата е отворена за него! :) Отворена и е за всичи други фенове и нефенове на играта :punk .

Играта е много ама много интересна ,само 4е имам един проблем които вас не ве касае:компутара не ми е много бурз за тая игра.4ак накрая запо4ва да спира накъсването.Играта е 4 или 5 диска много голяма игра ,но много интересна .Аз одавна не съм я пускал щот нали ви казвам, 4е накъсва и ми губи времето само. :angry1 Предлагам ви да си я свалите 4е мен много ме кефи сигурно и вас ще ви радва.Бях 4ул от едно писание 4е щели да направя такъв Sims ,които да е като Big Brother,mi da wi kava 4e tq Sims 2 e kato Big Brother .Така 4е моще би нещо са се объркали ПС манията(списание) :confused

.Бях 4ул от едно писание 4е щели да направя такъв Sims ,които да е като Big Brother,mi da wi kava 4e tq Sims 2 e kato Big Brother .Така 4е моще би нещо са се  объркали ПС манията(списание) :confused

Уфф хапе те главата и това си Е. Какво общо има Симс с БигБрадър хаха :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...