kokok Posted August 4, 2003 Share Posted August 4, 2003 Proniknaha mi v komputara. Iskah da vi pitam kakvo da pravia za da si predpazia kompa. Neznam dali stava s fire walls, no i ne znam mnogo takiva - nolia help. Ako niakoi moge da mi dade niakakav link za predpazvashta prog shte buda blagodaren. az imam Norton Anti Virus 2003 i AntiVir PE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 4, 2003 Share Posted August 4, 2003 Proniknaha mi v komputara. Dai malko poveche info. Kakvo tochno e stanalo? Stoto kato gledam che citirash NAV 2003 se chuvstvam malko obarkan. NAV (koiato i da e versia) niama kazi rechi nikakvo otnoshenia kam sigurnostta na PC-to ti. BTW sas kakav Windows si? 98, XP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted August 4, 2003 Author Share Posted August 4, 2003 Az sum sus Windows XP rpofessional. kakto si surfirah v net-a mi se poiavi niakvo suobshtenie - kato vuv icq, v koeto se pitashe dali iskam da giveia i rabotiav USA, no kato go izklichih se vkluchi pak, i pak i mnogo puti. Sled tova se poiavi niakakuv bial ekaran s warn massege ot msn messenger che mi e proniknato v komputara natisnah og no toi ne ischezna. Vsichko se opravi sled akto izkluchih modema. Otnosno protectiona na PC-to mi niamam nikakvi Fire Walls. Ako triabva oshte niakakvo info pitai Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted August 5, 2003 Share Posted August 5, 2003 Ха ама кво та прават рестартират ли те щото и аз мога да ти пусна едно съобщение на ICQ-to и да ти кажа че съм проникнал ама да не е така нали се сещаш а ако те правят мизерии да ти отварят разни програми да ти правят рестарт може да си пипнал sub7 които е от две части и когато едната ти е в компа с другата ти го управляват!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted August 5, 2003 Author Share Posted August 5, 2003 Icq-to mi ne beshe vklucheno. i kak da go mahnaa (ako ima izobshto) taia chasta na sub7 v moia komp Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 5, 2003 Share Posted August 5, 2003 Kokok, aide predi vsichko drugo da se probvast da instalirash eto tazi programa i da ia pusnesh da vidim kakvo ste kaze. Predi da ia pusnesh obache nedei da zabraviash da ia updeitnesh. Opitai i kazi kakvo e stanalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted August 5, 2003 Author Share Posted August 5, 2003 Mi neshto scanirashe i nameri 84 new ojects, sled koeto gi istri. Tazi prog za kakvo beshe izobshto i oshte kakvo triabva da pravia za da mi bude zashtiten kompa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 6, 2003 Share Posted August 6, 2003 Tazi programa maha razni gadni neshtica deto praviat neshta bez tvoe znanie. Na niakoi ot tiah im vikat data miner-i. Ne e losho chat-pat da puskash vaprosnata programa za da proveriava. 84 broia ne sa malko, no po-glavnia vapros e kakvi sa. Niakoi neshta sami se svarzvat s razni saitove i praviat neshta deto vaobshte ne ti triabvat. Nai-grubo obiasnenieto mi e takova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted August 6, 2003 Share Posted August 6, 2003 Proniknaha mi v komputara. Iskah da vi pitam kakvo da pravia za da si predpazia kompa. Neznam dali stava s fire walls, no i ne znam mnogo takiva - nolia help. Ako niakoi moge da mi dade niakakav link za predpazvashta prog shte buda blagodaren. az imam Norton Anti Virus 2003 i AntiVir PE. offf nqama znachenie s kav windows si mainata mu na nortan tva e nai golqamata pomiq na sveta nqama znachenie kvo sa ti napraili idi si svali zone alarm zone alarm plus ili zone alarm pro Start i q razgledai tva e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.