Jump to content
BulForum.com

Molia malko help

kokok

Recommended Posts

Proniknaha mi v komputara. Iskah da vi pitam kakvo da pravia za da si predpazia kompa. Neznam dali stava s fire walls, no i ne znam mnogo takiva - nolia help. Ako niakoi moge da mi dade niakakav link za predpazvashta prog shte buda blagodaren. az imam Norton Anti Virus 2003 i AntiVir PE.

Proniknaha mi v komputara.

Dai malko poveche info. Kakvo tochno e stanalo? Stoto kato gledam che citirash NAV 2003 se chuvstvam malko obarkan. NAV (koiato i da e versia) niama kazi rechi nikakvo otnoshenia kam sigurnostta na PC-to ti.

BTW sas kakav Windows si? 98, XP?

Az sum sus Windows XP rpofessional. kakto si surfirah v net-a mi se poiavi niakvo suobshtenie - kato vuv icq, v koeto se pitashe dali iskam da giveia i rabotiav USA, no kato go izklichih se vkluchi pak, i pak i mnogo puti. Sled tova se poiavi niakakuv bial ekaran s warn massege ot msn messenger che mi e proniknato v komputara natisnah og no toi ne ischezna. Vsichko se opravi sled akto izkluchih modema. Otnosno protectiona na PC-to mi niamam nikakvi Fire Walls. Ako triabva oshte niakakvo info pitai

Ха ама кво та прават рестартират ли те щото и аз мога да ти пусна едно съобщение на ICQ-to и да ти кажа че съм проникнал ама да не е така нали се сещаш а ако те правят мизерии да ти отварят разни програми да ти правят рестарт може да си пипнал sub7 които е от две части и когато едната ти е в компа с другата ти го управляват!!! :)

Tazi programa maha razni gadni neshtica deto praviat neshta bez tvoe znanie. Na niakoi ot tiah im vikat data miner-i. Ne e losho chat-pat da puskash vaprosnata programa za da proveriava. 84 broia ne sa malko, no po-glavnia vapros e kakvi sa.

Niakoi neshta sami se svarzvat s razni saitove i praviat neshta deto vaobshte ne ti triabvat.

Nai-grubo obiasnenieto mi e takova.

Proniknaha mi v komputara. Iskah da vi pitam kakvo da pravia za da si predpazia kompa. Neznam dali  stava s fire walls, no i ne znam mnogo takiva - nolia help. Ako niakoi moge da mi dade niakakav link za predpazvashta prog shte buda blagodaren. az imam Norton Anti Virus 2003  i AntiVir PE.

offf nqama znachenie s kav windows si mainata mu na nortan tva e nai golqamata pomiq na sveta

nqama znachenie kvo sa ti napraili idi si svali zone alarm zone alarm plus ili zone alarm pro Start i q razgledai tva e

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...