Jump to content
BulForum.com

продава се бас каса за кола

Recommended Posts

продава се thunder каса 2 говорителя по 10 инча.мошност не знам.са6тата е има и в технополис.там струва 120 лева.тази е на 6 месеца но мн малко е ползвана.продавам е за около 70 лева .

тфа са снимките !

бас касата не е моя а на един приятел.и каза яе за 60 лева минимум.затова 4е си помисли пак :P

ми значе незнам колко вата е а и като е купувахме от технополис не ни казаха колко е.ина4е са 2 гожорителя 10 инчови и си е захранваше с един усилвател които беше 2 по 70 и свиреше мн добре с това мога да ти помогна

ne 4e ne6to naistina imam realen interes ama kak moje da kaje6 4e sviri dobre za da go kaje6 tova trqbva da ima6 nqkvi elementarni poznaniq za baskasite a vie s prodava4a opredeleno gi nqmate 6tom dori neznaete kolko vata e !!!! :punk

ne 4e ne6to naistina imam realen interes ama  kak moje da kaje6 4e sviri dobre za da go kaje6 tova trqbva da ima6 nqkvi elementarni poznaniq za baskasite a vie s prodava4a opredeleno gi nqmate 6tom dori neznaete kolko vata e !!!! :punk

Е то няма нужда да знаеш колко вата е няква тонколона за да прецениш дали свири добре или пръщи баса..

Хахахаха "Thunder" тва е възможно най-кирливата марка говорители( по-зле е от Boshman).Говорителите са пълни дръвца(от личен опит го знам). Иначе успех, дано успееш да се оттървеш от нея :punk

Хахахаха "Thunder" тва е възможно най-кирливата марка говорители( по-зле е от Boshman).Говорителите са пълни дръвца(от личен опит го знам). Иначе успех, дано успееш да се оттървеш от нея :punk

кой си ти незнам ама си за warn с две ръце

Знам ама ко да се прай. Защо хората да се набутват с некачествени стоки. Просто си казах истината.Това е.

тфа са само ОФФ топици !

трябва модераторите да се погрижат за това !

четете ПРАВИЛАТА ! :rulez: :rulez: :rulez:

офертата ми от 50 лева все още важи и ще важи още 1-2 седмици, за това ако не си намериш купувач можеш да ми пишеш

поздрави !

Трифо

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...