Sandro Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Имам проблеми с видео картата(предполагам) ... трябват ми нови драйвъри предполагам.Значи .. слуачят е следният.Пускам аз Star wars:KOTOR2 ... дава там рекламите .. правя си герой в менюто бла бла бла ... и пускам да играя ....Изписва ми прословутите надписи ... In a galaxy far, far away.... еди кво си еди кво си и накрая ми пуска филмче как корабът ми Ebon Hawk пътува в некво метеоритно поле .... И точно когато играта би трябвало да започне на мене ми пуска само черен екран ..... музиката си върви .. аз си чакам ама черния екран не се маха ...Друг подобен проблем става при Vampire:The Masquarade Bloodlines.И там съответно показват рекламките на производителите обаче на мястото на менюто ОТНОВО имам черен екран .... Като мърдам мишката чувам ефектите от смяната на менютата но не виждам нищо.Видео картата ми е ASUS Radeon 9600 XT 128mb.Препоръчайте ми моля някакъв драйвър с който да ми тръгнат игрите.Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 вече пробвах с най-различни драйвъри .... то не беше ОМЕГА то не беше най новия Catalyst от PC Club.Стигнах до момента в който дори сложих оригиналните драйвъри с които си бях взел картата ... не става и не става.Вече се чудя какво мога да направя...Дали един реинстал на windows ще помогне? ... Или пък direct X-a ми се е скапал.Интересното е че други игри работят без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Сигурен ли си, че версийте на игрите, които имаш не са бъгави. Най-добре си преинсталирай DirectX и OpenGL дравейрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.