Jump to content
BulForum.com

prodavam noij4eta za samobrssna4ki

Recommended Posts

xaxaxa

Az prodavam burkalki za kafe i klechki za zubi!!!

I dvete stoki ne sa nagrizani oshte...

:sick

nedei pi6i gluposti v temite stoto nai malkoto koeto tqqq she napraish kat si sa regnal da pro4etesh pravilata na foruma

ta nadqvam se djmck da si e polu4il zaslujenoto ot pravorazdavatelnite organi (moderatorite) 10x

• 1 month later...

продаде ли ги или още са в теб,че ме касае?! :huh:

zan4i prodavam 6 kutiiki x 5 noj4eta marka derbi 4isto novi nerazopakovani

eto i snimki da vidite za koi noj4eta stava duma

snimka1

snimka2

cena 5lv za si4kite

ами на мен ми трябват, но мога да ти платя само с пакетчета захар или сметанки! Ако си навит, прати ПМ!

ааа,къде си ги сложил?да не са на тавана или в избата при другите боклуци?

Пиша тук, защото реших, че е тъпо да отварям тема за такова нещо. Някой знае ли откъде мога да си купя бръснач. Става въпрос за тези "устройства", с които са се бръснели когато не е имало самобръсначки и с които доста често прерязват гърла по филмите. Ако някой ме насочи ще съм му много благодарен

Пиша тук, защото реших, че е тъпо да отварям тема за такова нещо.  Някой знае ли откъде мога да си купя бръснач. Става въпрос за тези "устройства", с които са се бръснели когато не е имало самобръсначки и с които доста често прерязват гърла по филмите. Ако някой ме насочи ще съм му много благодарен

в магазина на "Солинген" до Кукления театър със сигурност видях такова нещо. а са и от хубава стомана ако нямаш нищо против по-високите цени....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...