bl8 Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Продавам усилвател Radiotehnika, за повече информация - 0899693113. Утре ще сложа и снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 a ne6oto pove4e nqma li da kaje6 za toq yselvatel kolko vata e kolko oma potdarja Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 и колко струва -как така ги праскате тея теми незнам е то е ясно че няма да тръгна да ти телефонирам ако не ми хареса цената така че ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Аз имам такъв увилвател и искам да добавя че е латвийски, но то все тая Моя е 4х75W. Предполагам и на колегата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 Имам още един приятел със същия усилвател и помислих, че са едни и същи, един вид "стандартни". Оффтопик - къде пише колко вата е ? Ще едитна поста си довечера за цена, а най-вероятно вече утре наистина ще сложа снимка. Модела е U-101-stereo. Цена - 70 лева. Цената не подлежи на коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 а тъй цена даде сега ако не инфо поне снимки дай и задължително отзад го снимай да се види кво са писали братушките Link to comment Share on other sites More sharing options...
compira Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 http://www.radi0tehnika.narod.ru/go/opisanie/u01.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 Съжалявам, че се забавих със снимката, а ето я и нея. Не можах да намеря пича във тях навреме да му кажа да снима апаратурата отзад, евентуално понеделник вечер ще мога ако ви устройва. Каза само, че отзад има 6+2 изхода (6 входа + 2 изхода). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minevski Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Само за пояснение: Руснаците имат навика да слагат по два изхода за колони, за да се плевключват. Това не означава, че е квадро или там квото мислите. Просто с един превключвател може да се прехвърля единия чифт или другия. Иначе усилвателя си е добър. Препоръчвам го на всеки който се чуди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Виждам, че няма много заинтересовани.Неможе ли да се свали малко от цената.Иначе усилвателя е готин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 и на мен ми харесва ама пак нищо не разбрах за изходната мощност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 ми в линка който е дал компира си пише много ясно бе по 20 вата на канал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.