Jump to content
BulForum.com

Продавам Усилвател

Recommended Posts

и колко струва :lol: -как така ги праскате тея теми незнам е то е ясно че няма да тръгна да ти телефонирам ако не ми хареса цената така че ...

Аз имам такъв увилвател и искам да добавя че е латвийски, но то все тая :) Моя е 4х75W. Предполагам и на колегата.

Имам още един приятел със същия усилвател и помислих, че са едни и същи, един вид "стандартни". Оффтопик - къде пише колко вата е ? Ще едитна поста си довечера за цена, а най-вероятно вече утре наистина ще сложа снимка.

Модела е U-101-stereo. Цена - 70 лева. Цената не подлежи на коментар.

а тъй цена даде сега ако не инфо поне снимки дай и задължително отзад го снимай да се види кво са писали братушките :inqn

Съжалявам, че се забавих със снимката, а ето я и нея. Не можах да намеря пича във тях навреме да му кажа да снима апаратурата отзад, евентуално понеделник вечер ще мога ако ви устройва. Каза само, че отзад има 6+2 изхода (6 входа + 2 изхода).

Само за пояснение:

Руснаците имат навика да слагат по два изхода за колони, за да се плевключват. Това не означава, че е квадро или там квото мислите.

Просто с един превключвател може да се прехвърля единия чифт или другия.

Иначе усилвателя си е добър.

Препоръчвам го на всеки който се чуди :)

Виждам, че няма много заинтересовани.Неможе ли да се свали малко от цената.Иначе усилвателя е готин.

и на мен ми харесва ама пак нищо не разбрах за изходната мощност...

ми в линка който е дал компира си пише много ясно бе по 20 вата на канал

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...