L.O.T.R Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Можете ли да ми кажете как мога да си направя сайт върху ip-то? Например ако някой ми напише ip-то ,да му се отвори моя сайт. П.П - ако темата не е за тук я приместете (мисля си че има някаква програма за това ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 1. Инсталираш едно Apache за Windows. 2. Четеш документацията 3. Настройваш конфигурационния файл 4. Готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Или ако искаш нещо създадено специално за Windows, свали си това което е може би най-доброто като сървър за Уиндоус. Инсталираш го, настройваш го (трябва все пак малко да разбираш от сървъри). Тогава който напише в браузъра твойто IP, ще има достъп до страницата ти. И не забравяй, че този акт не е добре дошъл за доставчика ти (ЕК), по принцип нямаш право да пускаш такива услуги. Имай го предвид, но иначе да споделиш от време на време нещо с някой приятели става, но не и пълноценна уеб услуга, уеб сайт или каквото и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 10X all !!! Обаче само @aph3x ми помогна. Апаче-то е много по лесно за употреба и е по хубаво (Има си всичко) . Макар и да е 30-40 МБ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 бихте ли ми казали от каде да си намеря докоментация за Apache-то на български Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 бихте ли ми казали от каде да си намеря докоментация за Apache-то на български <{POST_SNAPBACK}> и мене ме интересува същото дано някои помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Apache-onBG.doc Мисля че това беше за начинаещи, но върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 А как да си сложа домейн на ИП-то. Ако може безплатен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 А как да си сложа домейн на ИП-то. Ако може безплатен. <{POST_SNAPBACK}> http://www.dyndns.org Там се регистрираш, и после създаваш Static DNS запис, и си избираш някакво име и домейна (предлагат доста поддомейни, например xxx.homeip.net), задаваш си IP-то (то автоматично би трябвало да е попълнено), и това е, изчакваш няколко часа или нещо такова и си готов). Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Мерси. А да попитам каква е разликата между платените и безплатните домейни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Мерси. А да попитам каква е разликата между платените и безплатните домейни? <{POST_SNAPBACK}> Ако въпросът ти е общ, платените домейни са тези от първо ниво (hit.bg, ivan.com, alabala.net). Безплатните обикновено се състоят от повече части (второ, трето и т.н. ниво), например ivan.hit.bg, т.е. тези домейни се предлагат от фирми, които са закупили домейн от първо ниво, могат да си правят поддомейни на него и ги предлагат безплатно (hit.bg, data.bg, и т.н.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 А този домейн дето аз ще си сложа безплатно върху ИП-то от първо ниво ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 А този домейн дето аз ще си сложа безплатно върху ИП-то от първо ниво ли е? <{POST_SNAPBACK}> платените домейни са тези от първо ниво (hit.bg, ivan.com... тук е отговора. Твоя ще е xxx.homeip.net (забележи че има две точки), т.е. ще имаш поддомейн към някой вече платен от фирмата домейн (в случая homeip.net, или какъвто си избереш от предлаганите). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ето още информация за Apache Web Server на Български тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 http://www.dyndns.orgТам се регистрираш, и после създаваш Static DNS запис, и си избираш някакво име и домейна (предлагат доста поддомейни, например xxx.homeip.net), задаваш си IP-то (то автоматично би трябвало да е попълнено), и това е, изчакваш няколко часа или нещо такова и си готов). <{POST_SNAPBACK}> Bad domain in e-mail (cannot be a host in one of our domains or other banned provider). уаааа Edit: а зе че стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.