Jump to content
BulForum.com

Магазин за спортни принадлежности?...

Recommended Posts

Ако може да ми помогнете и да ми кажете къде в Пловдив има магазини за спортни принадлежностни (в частност търся си вратарски ръкавици за футбол)? Благодаря предварително...

Ако може да ми помогнете и да ми кажете къде в Пловдив има магазини за спортни принадлежностни (в частност търся си вратарски ръкавици за футбол)? Благодаря предварително...

V METRO ima vratarski rukavici sas sigurnost,v4era bqh i specialno tova mi napravi vpe4atlenie,a ina4e i na glavnata ima nqkolko sportni magazini,v koito moje6 da proveri6,no predpolagam,4e i cenite 6te sa po-seriozni !

Значи срещу Новотел-Пловдив има магазин на Diadora.Виждал съм,че там има голямо разнообразие от вратарски ръкавици.А и те са дистрибутори на фирмата за цяла България.Така,че и да няма точно каквото искаш може да ти го доставят в кратки срокове :D

най-голям избор има в ulhsport, който се намира в сградата на sps hotel , на четвъртия етаж! по принцип това е най-добрия магазин за вратарски стоки :excl:

- На малката главна срещу халите, бившото Люлю.

- Пак на малката главна в посока подлеза, 20 метра преди БНБ от другата страна на улицата.

misla 4e vsi4ki trqbva da pro4etete pravilata taq tema izob6to ne e za tuka

nz za6to ama ako go bqx napravil az sigurno 6tqx da sam otnesal ve4e warn-4e imam 4uvstvovo 4e imat ne6to protiv men :angry1

a na teb 6te ti kaja ,4e ako neznae6 kade imna magazin za takiva prinadlejnosti qvno ne te puskat da izleze6 ot vas ili Plovdiv ti e dale4,pfuuuu

Awe taia tema e mnogo tupa.Trugva6 po glavnata i vseki vtori magazin e sporten!!!!!!!!!!!!!!!!

misla 4e vsi4ki trqbva da pro4etete pravilata taq tema izob6to ne e za tuka

nz za6to ama ako go bqx napravil az sigurno 6tqx da sam otnesal ve4e warn-4e imam 4uvstvovo 4e imat ne6to protiv men  :angry1

mmm da ,razbira se 4e ne e za tuka,no moje pak  moderatorite v momenta da ne sa online:) ili pak da pretzenqt 4e tova ne e naru6enie na onezi si tqhni pravila

a na teb 6te ti kaja ,4e ako neznae6 kade imna magazin za takiva prinadlejnosti qvno ne te puskat da izleze6 ot vas ili Plovdiv ti e dale4,pfuuuu

Аз мисля, че не съм аз този който не е прочел правилата и не аз трябва да бъда санкциониран обърнете внимание на това. Нека модераторите решат.

2. Не е разрешено използването на псувни, обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт.

15. Пишете конкретно по темата, за да бъде всичко нагледно и подредено. Така ще улесните бъдещите участници

16. Избягвайте пускането на няколко последователни (непосредствено едно след друго) мнения в една и съща тема. Ако има нужда да допълните или редактирате мнението си, и все още никой не е писал след Вас, използвайте бутона (редактиране). Намира се долу вдясно на всеки Ваш пост.

Благодарим Ви, че прочетохте правилата.

Нека модераторите се произнесят и да видии кои е нарушил правилата.

Намерих си ракавици благогодаря на всички помогнали....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...