djgorro Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 http://www.flexbeta.net/main/articles.php?action=show&id=85 Pi6at 4e tova bilo olekotena versia na Windows XP. Niakoi probval li e kak raboti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Нужно ли е за всяка боза тема да има? Тук олекотеното нещо е медя плеър и само толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 moje i po spokoino, beb4o! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 moje i po spokoino, beb4o! <{POST_SNAPBACK}> А ти може лееко да на пискаш нас*ани теми! То е най-лесно да питаш ама пред това потърси ли някъде или да си чел NFO? Или не той да пита човека... лошо няма PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 http://www.flexbeta.net/main/articles.php?action=show&id=85 Pi6at 4e tova bilo olekotena versia na Windows XP. Niakoi probval li e kak raboti? <{POST_SNAPBACK}> Струва ми се че няма причини да е по-лека . btw: А дали Wndows XP RME е с SP2 вграден Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Da mislq 4e ima SP2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 4el sum dostatu4no, hubaveco. pitah dali niakoi si go e instaliral i kakvo misli. 4eti dobre, t*p umniko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Струва ми се че няма причини да е по-лека .btw: А дали Wndows XP RME е с SP2 вграден <{POST_SNAPBACK}> Има причини да е по-лека! Европейският съюз е изправил MS и меко казано са им опряли ножа в гърба Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Ako na nqkoi mu trabva po lek Windows XP moga da prepora4am edin ama ne sam go probval i neznam kak raboti. WIn.XP.-.LITE.-.SP2.Build.2162 NFO: Oлекотена версия на Windows XP с вграден в нея SP2 Build 2449 размер на ISO-то 232.654 (по-малка е дори от самия SP2) ) В версията са изриязани доста неща пакета е съкратен почти на минимум инсталира само основните (необходимите) компоненти. По време на инсталация не пита за нищо (сериен номер. избора на регионални настройки, мрежа и т.н.) Премахната е защитата на системните фаилове с което позволява лесно да се правят промени. Инсталира се в директория WinXP a не във Windows както при стандартната инсталация След инсталация заема на диска 482MB а не болезнено познатите 1700MB Nеиска активация и серийния номер засега не е в черния списък Версията е оптимизирана за работа и на по слаби компютри. MIslq 4e tova 6te e mnogo ama mnogo bagav win,ama pone stava za po slabibi ma6ini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 За този от data.bg ли става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Ako na nqkoi mu trabva po lek Windows XP moga da prepora4am edin ama ne sam go probval i neznam kak raboti.WIn.XP.-.LITE.-.SP2.Build.2162 NFO: Oлекотена версия на Windows XP с вграден в нея SP2 Build 2449 размер на ISO-то 232.654 (по-малка е дори от самия SP2) ) В версията са изриязани доста неща пакета е съкратен почти на минимум инсталира само основните (необходимите) компоненти. По време на инсталация не пита за нищо (сериен номер. избора на регионални настройки, мрежа и т.н.) Премахната е защитата на системните фаилове с което позволява лесно да се правят промени. Инсталира се в директория WinXP a не във Windows както при стандартната инсталация След инсталация заема на диска 482MB а не болезнено познатите 1700MB Nеиска активация и серийния номер засега не е в черния списък Версията е оптимизирана за работа и на по слаби компютри. MIslq 4e tova 6te e mnogo ama mnogo bagav win,ama pone stava za po slabibi ma6ini. <{POST_SNAPBACK}> Такова нещо никога няма да инсталирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Такова нещо никога няма да инсталирам <{POST_SNAPBACK}> Ako sam s mnogo slaba ma6ina 6te go pretpo4eta XP pred 98 e pak zavisi kak e napraven moje i da ne mi haresa de. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Относно този Windows XP RME. Изобщо не е олекотен. Тази версия е направена специално за страните членки на Европейския Съюз. Тъи като ЕС отсъди Microsoft в поредното съдебно дело в което ставаше въпрос, че Microsoft трябва да махнат Windows Media Player то операционната си система. И този Windows XP всъщност си е стандартното XP само, че без Windows Media Player. Така, че в него няма нищо олекотено. Тази версия на Windows XP ще се продава само в страните членки на ЕС. За останалите държави си остава стандартното ХР. Пърното име на тази версия на ХР е : Windows XP Reduced Media Edition. С това мисля, че темата е приключена . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.