S_one Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Na men li4no ne mi se e slu4valo no ako mi se slu4i i as 6te se smeq mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Обаче линка който е дал zlobil е направо разбивач. Малиии, направо толкова са му надъхани на тоя рафтер. Дори някой му е измъкнал и ICQ-то.ICQ # 151256251, името на капута е дамян василев. Айде псувайте си го на воля Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Обаче линка който е дал zlobil е направо разбивач. Малиии, направо толкова са му надъхани на тоя рафтер. Дори някой му е измъкнал и ICQ-то.ICQ # 151256251, името на капута е дамян василев. Айде псувайте си го на воля <{POST_SNAPBACK}> И кво,като го напсуваме ще са реши ли проблема?Не мога да разбера защо на хората като не им харесва продължават да теглят от него?И чак недоволстват,като че ли той е длъжен да им качва песните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 6tom se 4uva tova DJ da podava ostavka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 И кво,като го напсуваме ще са реши ли проблема?Не мога да разбера защо на хората като не им харесва продължават да теглят от него?И чак недоволстват,като че ли той е длъжен да им качва песните. <{POST_SNAPBACK}> ами от една страна си прав ! ама хората теглят от там щото тфа дето го искат може да го нема никаде дръгаде за това спокос малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 ами от една страна си прав ! ама хората теглят от там щото тфа дето го искат може да го нема никаде дръгаде за това спокос малко <{POST_SNAPBACK}> А ми аз съм си спокоен.А каквото има там го има по всички фрее-та.Дори в дата.бг няма песен която да я има само в рафтър!Затва немога да разбера къде е проблема,но както и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Само лицензирана музика , купувайте си оригинални дискове (музика, софтуер, игри) и няма да имате проблеми , няма да чувате рафтер и други подобни. Ей тва е майна всичко на аванта и пак мранкат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 2, 2005 Author Share Posted March 2, 2005 Само лицензирана музика , купувайте си оригинални дискове (музика, софтуер, игри) и няма да имате проблеми , няма да чувате рафтер и други подобни. Ей тва е майна всичко на аванта и пак мранкат.... <{POST_SNAPBACK}> кажи ми само кфо мрънкаме ?!?!? че нещо не разбрах ! да съгласен съм с теб за лицензиран софтуер и музика и ВСИЧКО останало ама тфа за дискотеките е направо жив ЗЯН ! тфа да пуснеш такава музика направо си е СКРАБ не си ли съгласен с мем ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Обаче линка който е дал zlobil е направо разбивач. Малиии, направо толкова са му надъхани на тоя рафтер. Дори някой му е измъкнал и ICQ-то.ICQ # 151256251, името на капута е дамян василев. Айде псувайте си го на воля <{POST_SNAPBACK}> Що пък да го псуваме и да му се сърдим...вярно кофти е,ама вижте к'во умно си го е измислил човечеца.Поставете се на негово място и си представете как над 5 милиона души слушат вашата "маркирана" музика.Супер яко е!Вдига те до небесата... Аз на тоя човечец не ще го псувам ами ще му стисна ръката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feyz Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Ако рипва музиката сам, да прави каквото иска с нея, но той до колкото знам я "мирърва". Ами представете си какво щеше да стига до нас ако през всеки който минава музиката/филма/играта ИЗЦАПА оригиналното съдържание! Хората много добре са си го измислили със съпровождащ NFO файл да става тая работа. Представевте си Dreamer да беше налепил текстури "Dreamer" в HL2 (ако можеше) и до къде щяхме да стигнем по тоя начин? Долу рафтър Аз не тегля от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Имало е такива случаи,но са били на чалга песни и не на дата.бг,а на пайнер и останалите музикални компании..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Ако рипва музиката сам, да прави каквото иска с нея, но той до колкото знам я "мирърва". Ами представете си какво щеше да стига до нас ако през всеки който минава музиката/филма/играта ИЗЦАПА оригиналното съдържание! Хората много добре са си го измислили със съпровождащ NFO файл да става тая работа. Представевте си Dreamer да беше налепил текстури "Dreamer" в HL2 (ако можеше) и до къде щяхме да стигнем по тоя начин? Долу рафтър Аз не тегля от там. <{POST_SNAPBACK}> Аз не мога да го панасям тоя педал Рафтър, много ме дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 кажи ми само кфо мрънкаме ?!?!? че нещо не разбрах ! да съгласен съм с теб за лицензиран софтуер и музика и ВСИЧКО останало ама тфа за дискотеките е направо жив ЗЯН ! тфа да пуснеш такава музика направо си е СКРАБ не си ли съгласен с мем ? <{POST_SNAPBACK}> Имам предвид хората , които се оплакват от това че като си пуснат в тях музика сваляна от някаде си и чуят рафтер дата бг започват да се оплакват от това , а това че някой Dj пуска в клуба такава музика говори само за неговия професионализам и нищо друго , че е дразнещо дразнещо е.За това съм съгласен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Имам предложение Хулиганикс като качва песни в уарез да запише...Холиганикс.Уарез.Ру трябва да звучи добре.. <{POST_SNAPBACK}> Неми са умира уее :П..аз некачвам кой знае какво толкоз ценно или (RARE) ,просто го имам малко преди останалите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 2, 2005 Author Share Posted March 2, 2005 Имам предвид хората , които се оплакват от това че като си пуснат в тях музика сваляна от някаде си и чуят рафтер дата бг започват да се оплакват от това , а това че някой Dj пуска в клуба такава музика говори само за неговия професионализам и нищо друго , че е дразнещо дразнещо е.За това съм съгласен. <{POST_SNAPBACK}> да и аз съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Съгласен съм и аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 И аз не мога да го трая тоя Rafter! Една-две песни добре, но това неговото на нищо не прилича. Не мога да трая и Dj с по едно laptop-4е наблъскано с mp3-ки. Тва Dj ли е? В къще като го чуя това Рафтер БеГе веднага трия песента. Отвратително е когато излезеш и го чуеш това пак...... Виновен и Rafter и Dj, както и тея дето теглат от Rafter и после пускат mp3-ките по другите сайтове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 На мен не ми се е случвало да се кефя на песен от дискотека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.