Jump to content
BulForum.com

В дискотеката!

Ghetto_Freak

Recommended Posts

Обаче линка който е дал zlobil е направо разбивач. Малиии, направо толкова са му надъхани на тоя рафтер. Дори някой му е измъкнал и ICQ-то.ICQ # 151256251, името на капута е дамян василев. Айде псувайте си го на воля :woot :D

Обаче линка който е дал zlobil е направо разбивач. Малиии, направо толкова са му надъхани на тоя рафтер. Дори някой му е измъкнал и ICQ-то.ICQ # 151256251, името на капута е дамян василев.  Айде псувайте си го на воля  :woot  :D

И кво,като го напсуваме ще са реши ли проблема?Не мога да разбера защо на хората като не им харесва продължават да теглят от него?И чак недоволстват,като че ли той е длъжен да им качва песните.

И кво,като го напсуваме ще са реши ли проблема?Не мога да разбера защо на хората като не им харесва продължават да теглят от него?И чак недоволстват,като че ли той е длъжен да им качва песните.

ами от една страна си прав ! ама хората теглят от там щото тфа дето го искат може да го нема никаде дръгаде ;) за това спокос малко :)

ами от една страна си прав ! ама хората теглят от там щото тфа дето го искат може да го нема никаде дръгаде  ;)  за това спокос малко :)

А ми аз съм си спокоен.А каквото има там го има по всички фрее-та.Дори в дата.бг няма песен която да я има само в рафтър!Затва немога да разбера къде е проблема,но както и да е.

Само лицензирана музика , купувайте си оригинални дискове (музика, софтуер, игри) и няма да имате проблеми , няма да чувате рафтер и други подобни. Ей тва е майна всичко на аванта и пак мранкат....

Само лицензирана музика , купувайте си оригинални дискове (музика, софтуер, игри) и няма да имате проблеми , няма да чувате рафтер и други подобни. Ей тва е майна всичко на аванта и пак мранкат....

кажи ми само кфо мрънкаме ?!?!? :confused че нещо не разбрах ! да съгласен съм с теб за лицензиран софтуер и музика и ВСИЧКО останало ама тфа за дискотеките е направо жив ЗЯН ! тфа да пуснеш такава музика направо си е СКРАБ :)

не си ли съгласен с мем ?

Обаче линка който е дал zlobil е направо разбивач. Малиии, направо толкова са му надъхани на тоя рафтер. Дори някой му е измъкнал и ICQ-то.ICQ # 151256251, името на капута е дамян василев.  Айде псувайте си го на воля  :woot  :D

Що пък да го псуваме и да му се сърдим...вярно кофти е,ама вижте к'во умно си го е измислил човечеца.Поставете се на негово място и си представете как над 5 милиона души слушат вашата "маркирана" музика.Супер яко е!Вдига те до небесата... :D Аз на тоя човечец не ще го псувам ами ще му стисна ръката! :punk

Ако рипва музиката сам, да прави каквото иска с нея, но той до колкото знам я "мирърва". Ами представете си какво щеше да стига до нас ако през всеки който минава музиката/филма/играта ИЗЦАПА оригиналното съдържание! Хората много добре са си го измислили със съпровождащ NFO файл да става тая работа.

Представевте си Dreamer да беше налепил текстури "Dreamer" в HL2 (ако можеше) и до къде щяхме да стигнем по тоя начин?

Долу рафтър ;) Аз не тегля от там.

Имало е такива случаи,но са били на чалга песни и не на дата.бг,а на пайнер и останалите музикални компании.....

Ако рипва музиката сам, да прави каквото иска с нея, но той до колкото знам я "мирърва". Ами представете си какво щеше да стига до нас ако през всеки който минава музиката/филма/играта ИЗЦАПА оригиналното съдържание! Хората много добре са си го измислили със съпровождащ NFO файл да става тая работа.

Представевте си Dreamer да беше налепил текстури "Dreamer" в HL2 (ако можеше) и до къде щяхме да стигнем по тоя начин?

Долу рафтър ;) Аз не тегля от там.

Аз не мога да го панасям тоя педал Рафтър, много ме дразни.

кажи ми само кфо мрънкаме ?!?!? :confused  че нещо не разбрах ! да съгласен съм с теб за лицензиран софтуер и музика и ВСИЧКО останало ама тфа за дискотеките е направо жив ЗЯН ! тфа да пуснеш такава музика направо си е СКРАБ :)

не си ли съгласен с мем ?

Имам предвид хората , които се оплакват от това че като си пуснат в тях музика сваляна от някаде си и чуят рафтер дата бг започват да се оплакват от това , а това че някой Dj пуска в клуба такава музика говори само за неговия професионализам и нищо друго , че е дразнещо дразнещо е.За това съм съгласен.

Имам предложение Хулиганикс като качва песни в уарез да запише...Холиганикс.Уарез.Ру трябва да звучи добре..:)

Неми са умира уее :П..аз некачвам кой знае какво толкоз ценно или (RARE) ,просто го имам малко преди останалите :)

Имам предвид хората , които се оплакват от това че като си пуснат в тях музика сваляна от някаде си и чуят рафтер дата бг започват да се оплакват от това , а това че някой Dj пуска в клуба такава музика говори само за неговия професионализам и нищо друго , че е дразнещо дразнещо е.За това съм съгласен.

да и аз съм :)

И аз не мога да го трая тоя Rafter! Една-две песни добре, но това неговото на нищо не прилича. Не мога да трая и Dj с по едно laptop-4е наблъскано с mp3-ки. Тва Dj ли е? В къще като го чуя това Рафтер БеГе веднага трия песента. Отвратително е когато излезеш и го чуеш това пак...... :angry1 Виновен и Rafter и Dj, както и тея дето теглат от Rafter и после пускат mp3-ките по другите сайтове.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...