Jump to content
BulForum.com

В дискотеката!

Ghetto_Freak

Recommended Posts

аве хора случвало ли ви се е да се кефите на някоя песен в дискотеката и както си танцъвате и да чуета нещо от тоя род (рафтер.дата.бг или някфи такива) :confused аз съм се смял много на тавика ДЖ дето се прецакват така незнайно защо ? това не е ли смешно ????

искам да ми кажете дали и на ВАС ви се е случвало такова нещо :)

ПС: не казвайте ИМЕТО на дискотеката за да няма реклама :)

Ami zabelqzal sym i az takova ne6to!!! :D V diskotekite (i barovete sa6to) slojiha kompove i si4kite polzvat muzika svalena ot i-net!!Tova naistina e mnogo sme6no ama se pak jiveem v Bylgariq i malko trudno 6te doidat ot 4ujbina da ni globqvat za svalena muzika ot i-net :laughing: :punk :lol:

Случвало ми се е и мога да кажа само че това е супер идиотско, не стига че свалят mp3-ки от нета, ами отгоре на всичко &quotRafter-ани"(ако мога така да се изразя). Българска му работа...

казвали са ми, че и по бтв се е чувало рафтер.дата.бг :bgrin: та кво остава за дискотеки и барове :blink:

Лелеее по бТВ тва ще е ба**и излагацията. Аз лично не съм чувал, но не се учудвам. Но и тоя идиот дето разваля песните :angry1 :sick

казвали са ми, че и по бтв се е чувало рафтер.дата.бг :bgrin: та кво остава за дискотеки и барове :blink:

ХАХАХХА Луд ли си ве брато , ти май нямаш представа как бачка една телевизия особенно национална пък да не говорим че BTV е най изпипаната телевизия в която работят ПРОФЕСИОНАЛИСТИ , там бъди сигурен никога няма да ти пуснат парче на което да чуеш rafter data bg. А иначе за баровете се случва

ХАХАХХА Луд ли си ве брато , ти май нямаш представа как бачка една телевизия особенно национална пък да не говорим че  BTV е най изпипаната телевизия в която работят ПРОФЕСИОНАЛИСТИ , там бъди сигурен никога няма да ти пуснат парче на което да чуеш rafter data bg.  А иначе за баровете се случва

мда не са ми го казали а съм го прочел това, което казах. ето ти линк http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=18609&st=0 поста на караман (№19) осен лудите в тоя форум да сме повечеко :bgrin:

Ооо,ми това е най-редовен номер.И няма нищо чудно,имам приятел,който също се занимава с диджействане,ама всичко е на толкова професионално ниво,чееее нямам думи просто.Това в края на краищата отново повдига въпроса за българските дискотеки-защото едва ли някой професионален Dj ще си позволи да пусне оригиналната версия на някоя песен,без той да я е "пипнал" малко,пък какво остава да се чува "...рафтър дата беге..." или "емил бол беге...".Ама нашенски диджеи обаче може да стане всеки,който си купи свястен усилвател,плеър и колони и си намери някой да му записва дискове от нета.Не,че е малко това де,ама такива гафове са 100% сигурни,когато се работи на такова ниво.

тфа как може да стане ?!?!!?

нали по бТВ има и клип ?!?! :confused

не мога да разбера как е станало или на профилактиката ли е станало ?!?!?

тфа много ме учудва !

ама БЪЛГАРИЯ кфо да се прави :)

тука има от всичко по малко или много :)

Някой път няма как. Просто тоя има най-новата музика, а като идеш в дискотеката и ти поискат "най-новото парче" на някой е много тъпо да му кажеш: Нямам го :(

Гледаш там нещо скреч да направиш, т'ва онова, да го завоалираш някак.

Много ми става тъпо обаче като си изтегля някоя песен от друг сайт, и също има Рафтър :angry: По-добре изобщо да не слагат песента.

Сега остава и на новият вариант на Химна на България да сложи рафтър :angry1 и ще го намеря тоя тип и :hump:

Едит: По БТВ не ми се вярва да са пускали песен с рафтър, щото те нямат право да пускат нелицензирана музика и компаниите представители на даденият изпълнител за Бг би трябвало да вземат мерки

тфа как може да стане ?!?!!?

нали по бТВ има и клип ?!?! :confused

не мога да разбера как е станало или на профилактиката ли е станало ?!?!?

тфа много ме учудва !

ама БЪЛГАРИЯ кфо да се прави :)

тука има от всичко по малко или много :)

Никой не е казал, че това е истина. Не вярвам телевизия като БТВ да си позволи такъв гаф. Мисля, че там се пуска оригинална музика. Ако е имало някакво предаване да е бил поканен този, който ги прави тези глупости ида са пуснали това за рекламата..но иначе, все едно да пуснат химна и по средата да се чуе рафтър.дата.бг .. (ако има такав ще го намушкаме на кол и ще го сложим на центъра :))

И мен много ме дразни това. Направо се ядосвам като отида на някое заведение и докато си тече песента и да се чуе emil.bol.bg или пък rafter. Е г'ати мизерниците. Като че ли нямат пари да си купят оригинални дискове. Ако искат после да си ги миксират колкото си искат. :angry1

абе тоя рафтер е хипер зле. ако определена песен я има рафтер значи я има и в p2p мрежите. защото от там ги сваля и няма кво да се ядосвате и да се нервите. отваряте си казаа, имеш, емулето и си сваляте необходимата песен. разбира се малко по-бавно става ама поне ще си ви е както трябва :)

Скоро преди около седмица много известен Италиянски DJ бе осъден да заплати доста солидна сума за използване на нелицензирана музика в сетовете му.

Скоро преди около седмица много известен Италиянски DJ бе осъден да заплати доста солидна сума за използване на нелицензирана музика в сетовете му.

da no tuk ne e Italia :huh:

Az sam 4uvala na modno reviu -raftar..... :bgrin: heh basi

Никой не е казал, че това е истина. Не вярвам телевизия като БТВ да си позволи такъв гаф. Мисля, че там се пуска оригинална музика. Ако е имало някакво предаване да е бил поканен този, който ги прави тези глупости ида са пуснали това за рекламата..но иначе, все едно да пуснат химна и по средата да се чуе рафтър.дата.бг .. (ако има такав ще го  намушкаме на кол и ще го сложим на центъра :))

да де ама що да не може :)

има ги всекви ве ;)

ама ся за сентъра тфа е УБИЙСТВЕНО :)

Аз пък никога не съм чувал подобно нещо в дискотека, сигурно защото обикновено в дискотеката не съм в състояние да обръщам внимание на рази фрази :bgrin:

Аз пък никога не съм чувал подобно нещо в дискотека, сигурно защото обикновено в дискотеката не съм в състояние да обръщам внимание на рази фрази  :bgrin:

ами пий по - малко и ще разбираш фразите вече :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...