Ghetto_Freak Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 аве хора случвало ли ви се е да се кефите на някоя песен в дискотеката и както си танцъвате и да чуета нещо от тоя род (рафтер.дата.бг или някфи такива) аз съм се смял много на тавика ДЖ дето се прецакват така незнайно защо ? това не е ли смешно ???? искам да ми кажете дали и на ВАС ви се е случвало такова нещо ПС: не казвайте ИМЕТО на дискотеката за да няма реклама Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Ami zabelqzal sym i az takova ne6to!!! V diskotekite (i barovete sa6to) slojiha kompove i si4kite polzvat muzika svalena ot i-net!!Tova naistina e mnogo sme6no ama se pak jiveem v Bylgariq i malko trudno 6te doidat ot 4ujbina da ni globqvat za svalena muzika ot i-net Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Случвало ми се е и мога да кажа само че това е супер идиотско, не стига че свалят mp3-ки от нета, ами отгоре на всичко "Rafter-ани"(ако мога така да се изразя). Българска му работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 казвали са ми, че и по бтв се е чувало рафтер.дата.бг та кво остава за дискотеки и барове Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 казвали са ми, че и по бтв се е чувало рафтер.дата.бг та кво остава за дискотеки и барове <{POST_SNAPBACK}> Лелеее по бТВ тва ще е ба**и излагацията. Аз лично не съм чувал, но не се учудвам. Но и тоя идиот дето разваля песните Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 казвали са ми, че и по бтв се е чувало рафтер.дата.бг та кво остава за дискотеки и барове <{POST_SNAPBACK}> ХАХАХХА Луд ли си ве брато , ти май нямаш представа как бачка една телевизия особенно национална пък да не говорим че BTV е най изпипаната телевизия в която работят ПРОФЕСИОНАЛИСТИ , там бъди сигурен никога няма да ти пуснат парче на което да чуеш rafter data bg. А иначе за баровете се случва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 ХАХАХХА Луд ли си ве брато , ти май нямаш представа как бачка една телевизия особенно национална пък да не говорим че BTV е най изпипаната телевизия в която работят ПРОФЕСИОНАЛИСТИ , там бъди сигурен никога няма да ти пуснат парче на което да чуеш rafter data bg. А иначе за баровете се случва <{POST_SNAPBACK}> мда не са ми го казали а съм го прочел това, което казах. ето ти линк http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=18609&st=0 поста на караман (№19) осен лудите в тоя форум да сме повечеко Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Ооо,ми това е най-редовен номер.И няма нищо чудно,имам приятел,който също се занимава с диджействане,ама всичко е на толкова професионално ниво,чееее нямам думи просто.Това в края на краищата отново повдига въпроса за българските дискотеки-защото едва ли някой професионален Dj ще си позволи да пусне оригиналната версия на някоя песен,без той да я е "пипнал" малко,пък какво остава да се чува "...рафтър дата беге..." или "емил бол беге...".Ама нашенски диджеи обаче може да стане всеки,който си купи свястен усилвател,плеър и колони и си намери някой да му записва дискове от нета.Не,че е малко това де,ама такива гафове са 100% сигурни,когато се работи на такова ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Eмил.bol.bg ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 v e-bane.net ima tema "vsi4ki v data.bg iskat rafter da umre" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 казвали са ми, че и по бтв се е чувало рафтер.дата.бг та кво остава за дискотеки и барове <{POST_SNAPBACK}> тфа как може да стане ?!?!!? нали по бТВ има и клип ?!?! не мога да разбера как е станало или на профилактиката ли е станало ?!?!? тфа много ме учудва ! ама БЪЛГАРИЯ кфо да се прави тука има от всичко по малко или много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Някой път няма как. Просто тоя има най-новата музика, а като идеш в дискотеката и ти поискат "най-новото парче" на някой е много тъпо да му кажеш: Нямам го Гледаш там нещо скреч да направиш, т'ва онова, да го завоалираш някак. Много ми става тъпо обаче като си изтегля някоя песен от друг сайт, и също има Рафтър По-добре изобщо да не слагат песента. Сега остава и на новият вариант на Химна на България да сложи рафтър и ще го намеря тоя тип и Едит: По БТВ не ми се вярва да са пускали песен с рафтър, щото те нямат право да пускат нелицензирана музика и компаниите представители на даденият изпълнител за Бг би трябвало да вземат мерки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 тфа как може да стане ?!?!!?нали по бТВ има и клип ?!?! не мога да разбера как е станало или на профилактиката ли е станало ?!?!? тфа много ме учудва ! ама БЪЛГАРИЯ кфо да се прави тука има от всичко по малко или много <{POST_SNAPBACK}> Никой не е казал, че това е истина. Не вярвам телевизия като БТВ да си позволи такъв гаф. Мисля, че там се пуска оригинална музика. Ако е имало някакво предаване да е бил поканен този, който ги прави тези глупости ида са пуснали това за рекламата..но иначе, все едно да пуснат химна и по средата да се чуе рафтър.дата.бг .. (ако има такав ще го намушкаме на кол и ще го сложим на центъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 И мен много ме дразни това. Направо се ядосвам като отида на някое заведение и докато си тече песента и да се чуе emil.bol.bg или пък rafter. Е г'ати мизерниците. Като че ли нямат пари да си купят оригинални дискове. Ако искат после да си ги миксират колкото си искат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 абе тоя рафтер е хипер зле. ако определена песен я има рафтер значи я има и в p2p мрежите. защото от там ги сваля и няма кво да се ядосвате и да се нервите. отваряте си казаа, имеш, емулето и си сваляте необходимата песен. разбира се малко по-бавно става ама поне ще си ви е както трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Скоро преди около седмица много известен Италиянски DJ бе осъден да заплати доста солидна сума за използване на нелицензирана музика в сетовете му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Скоро преди около седмица много известен Италиянски DJ бе осъден да заплати доста солидна сума за използване на нелицензирана музика в сетовете му. <{POST_SNAPBACK}> da no tuk ne e Italia Az sam 4uvala na modno reviu -raftar..... heh basi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 Никой не е казал, че това е истина. Не вярвам телевизия като БТВ да си позволи такъв гаф. Мисля, че там се пуска оригинална музика. Ако е имало някакво предаване да е бил поканен този, който ги прави тези глупости ида са пуснали това за рекламата..но иначе, все едно да пуснат химна и по средата да се чуе рафтър.дата.бг .. (ако има такав ще го намушкаме на кол и ще го сложим на центъра <{POST_SNAPBACK}> да де ама що да не може има ги всекви ве ама ся за сентъра тфа е УБИЙСТВЕНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Аз пък никога не съм чувал подобно нещо в дискотека, сигурно защото обикновено в дискотеката не съм в състояние да обръщам внимание на рази фрази Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 казвали са ми, че и по бтв се е чувало рафтер.дата.бг та кво остава за дискотеки и барове <{POST_SNAPBACK}> xaxaxaxaxa.qko.aa,toq rafter nqma li da spre da prezakva taka pesnite Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Аз пък не съм чувал такива изцепки по телевизията и малко не ми се вярва да са ставали точно по бтв но по клубове се случва не е никак приятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Имам предложение Хулиганикс като качва песни в уарез да запише...Холиганикс.Уарез.Ру трябва да звучи добре.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 vijte tuk eto tuk vi davam interesna istoriika kak se e poqvilo rafter.data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 vijte tuk eto tuk vi davam interesna istoriika kak se e poqvilo rafter.data.bg <{POST_SNAPBACK}> xxaaaxaxxaaxax тфа си е направо лудник ! тоя си изпя даже и маичиното мЛЯКо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 Аз пък никога не съм чувал подобно нещо в дискотека, сигурно защото обикновено в дискотеката не съм в състояние да обръщам внимание на рази фрази <{POST_SNAPBACK}> ами пий по - малко и ще разбираш фразите вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.