cobalt Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 znam 4e moje da vi se stori glupavo da iskam pomo6t za takava stara igra no ne sam q igral i kakto e tragnalo nqma da ospeq da q doigraq ako nqkoi ne pomogne malko taka 4e plz heelp zna4i pusnal sam robota vav vlaka i sam ostavil edin ot predmetite vav vlaka i sega ne znam kakvo da pravq pomogne te mi mani4ko molq i vi blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 e kai do kude si to4no w igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 \ami zna4i vzel sam statuikata na mamuta i sam q ostavil vav vlaka i sega ne znam kakvo trqbva da se pravi ne vijdam nikakvi zagatki ni6to a da zna4i ne sam otvoril grobnicata vav grobi6teto na hal ma i nz ot kade da namerq klu4a za nego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 namerih si bg pa4 za syberia 1 no nqmam predstava kak se slagat takiva raboti molqvi pomognete mi blagodara predvaritelno na vsi4ki otzovali se Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Ами намери ли ключа за гробницата, за да е отвориш! Първо трябва да е отвориш и едва тогава ще можеш да тръгнеш! Още си във Valadilence??Така ли беше града?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 da grada e tozi no nz kade da tarsq klu4a sega se ma4a da preveda siberiq na bg ---> pomooooooooooo6t plz nikoga ne sap pravil takova ne6to i zdravo se omotah Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Ами мога да ти помогна само като ти кажа, че ключа беше в стаята на свещеника, за една икона!Подместваш е и зад нея е ключа!Дано да е така, да не се бъркам с друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 zna4i zad edin krast vav staqta na sve6tennika ima6e klu4 za 6kafa vav sa6tata staq a ne za gromnicata ako i klu4a za gromnicata e tam kajete mi plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle888 Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Ami zna4i dokolkoto si spomnqm ima6e edna kambanariq ili ne6to takova deto se ka4va6 nagore.Tam ima edin 6kaf i razni 4ekmedjeta.Ta tam iz teq 4ekmedjeta kato gi otvarq6 ima ne6to otstrani na tqh koeto se varti i sled vav edno 4ekmedje ima klu4,no ne sam siguren dali be6e za grobnicata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Имаше нещо такова. но не си спомням..беше одавна.. Ако искаш ето ти решението на цялата игра..НО недей да го използваш постояно..после ще ти тежи на съвестта http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/Syberia.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 EI POLU4I SE MN BLAGODARQ NA VSI4KI I NAI VE4E NA Eagle888 10X OTNOVO NA VSI4KI I 4AO OTIVAM DA SI DOCAKAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.