virus Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Здравейте, не зам дали тук е мястото на тази тема но ще опитам Проблема ми е че DVD-to на домашното ми кино нещо се скапа. Проблема е явно някъде из чиповете. Трябва ми добър сервиз за да могат да оправят горкото DVD. Моля споделете с мен къде да отида или къде да не ходя. Марката е SAMSUNG. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 1.отваряш гаранционата катра и намираш наи близкия да теб сервиз 2.ако т.1 не ти помогне,което е малко вероятно сервизи бол-vega на малката главна,на раковски сервиза на миро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Аз скоро си оправях DVD-то, само че на компа и ми свършиха работа в NOEL Computers, до Военна Болница. Незнам обаче за нормални DVD-та дали предлагат поправка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 Problema e che iskam da zanam kade si nosia tehnikata a ne v parvia sluchaen kadeto rabotiat s chuka ... a i problema e che e izpatkalo nesto ama ne savsem Официални сервизи Пловдив 1бул. Източен 22, ул. Aбаджийска 2 032/ 274 945, 630 796 pulsar@evrocom.net Пловдив бул. Христо Ботев 138А 032/638068 quazerel@plovdiv.techno-link.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Отиваш в ПанСервиз на 6-ти Септември с/у Билла.Там е специализиран сервиз на Самсунг и т.н.Гарантирам, че ще останеш доволе.Кафтито е, че не работят бързо, защото имат много поръчки, но пък качествено Носил съм няколко неща при тях и не са ми правили никакви проблеми от тогава.Плюс това дават и гаранция С Пулсарите не се занимавай-невинаги си вършат добре работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.