Jump to content
BulForum.com

Grafiti

Sancho Pansa

Recommended Posts

znachi ot dosta vreme si draskam po tetradki,chinove i t.n. ta reshih da probvam sas spray.za tova mi trqbva malko info otnosno kachestveni marki sprayove shtot razbrah che imalo golemi bogluci/nqkvi Cosmos naprimer/. sashto i ot kade da si vzema caps,tag markers i maska.are ako nqkoi e naqsno da pishe che v neta po4ti nishto ne otkrih ;)

Guest InTeRgAlAcTiC

И аз бях така...Имам 1 тетрадка по музика дето накрая повече прилича на произведение на изкуството (ей, че съм добър). И аз тръгнах да търся из нета...нищо нямаше...и после се навихме с 1 авер да ходим да драскаме, па се разколебахме...и така...нищо не мога да ти кажа

oh, yeah! The Animals - House of the rising sun - One of the best songs ever!

Mislia, che v magazin 101 balona, no ne sum siguren dali beshe tochno toi, (ne e reklama) imashe mnogo spreiove, piratki, foierverki, bingalski ogun i dr. - pitai tam, mislia che shte ti predlogat dobrokachestveni spreiove!

zad hotel Laipcig, kadeto e RTS-a, ima edin magazin deto tolkowa mnogo i razlichno widowe i cwetowe spreiowe prodawat che moje swiat da ti se zawie.

mislia che dori po edno wreme imashe tam nablizo niakakuw konkurs za grafiti deto tochno tazi firma/magazin go biaha sponsorirali s reklamna cel

ne znam mai za sashtiq stava vapros det kicko tam do stariq speed ima edin magazin ima super mnogo sprays.... za sqkvi neshta shte pitash i te shte ti kajat moje bi a tag marker ne znam za maska nasqkade mojesh si namerish :) vav seki magazin za strotelni materiali:)

mersi na vsichki.Obikolih navsqkade bez poligrafiqta/ma i tam shte otida/Sprayove vzeh ot tva do RTS-a,no izborat ne beshe chak tolkova golqm :(

kolkoto do tag-markeri i caps nikade ne namerih.i v onq knizarnica zad sindikalniq mi kazaha che nqmat

vse pak Thanks again to all :)

• 1 year later...
np :) vse shte se nameri ot nqkade

Спрейчета аз си купувам от един магазин в улицата до Лайнциг(незнам как се казва)Има добър избор само че сега са 5 лева,ония ден бях.Преди бяха 4.Разбрах че по складовете ги давали по 3.50,ама не знам къде са тея складове точно! :bgrin:

Маркери има в една книжарница по уличката нагоре по джумаята.Значи има една чешма и продължавате нагоре.Някой ако се сеща къде е Bullsport-a,то се пада срещу него на ъгъла.Там са по 5.80 SCHNEIDER-зелени,черни,червени,сини...12 мм.В тая книжарница продават и флакони ALIEN...има и MONTANA.Преди продаваха и MONTANA HARDCORE маркери ако някой се сеща...едни много дебели.Аз имам :D !Ама нещо май им спряха вноса или к'во незнам...

Caps продават в 18GShop-a(ул.К. Стоилов 15,от тая книжарница надолу по уличката-не може да не го видите! :P )По 50ст. са!Сега незнам дали има щото аз имам достатъчно,ама мисля че пак продават... ;)

Маркери 10мм има и в Кичука в една книжарница,"Силиврия" май се казваше,срещу LZ-та.

Много зарибен тип съм... :D

Маркери 10мм има и в Кичука в една книжарница,"Силиврия" май се казваше,срещу  LZ-та.

Много зарибен тип съм... :D

Хохо аз тая книжарница я знам :) Близо до нас е :) Абе не е кой знае к`во ама пак бива.Иначе по-нататък има училище за луди и там в едно магазинче има по 1лв. спрейове :punk

Хохо аз тая книжарница я знам :) Близо до нас е :) Абе не е кой знае к`во ама пак бива.Иначе по-нататък има училище за луди и там в едно магазинче има по 1лв. спрейове :punk

И т'ва магазинче го знам...преди една година си взимах от там,ама много фалшиви се оказаха...все пак са с изтекъл срок на годност ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...