Jump to content
BulForum.com

Kupuvam stari pisalki

Recommended Posts

Ako nqkoi ima da se obajda !!:)) :punk

Mnogo 6te sam radosten ako si dopalnq kolekciqta s o6te pisalki dano mi pomognete:)

moje da mi pi6ete ili 4rez PM, ili na e-mail-idmarkov@abv.bg :)

Po princip sabiram i fonokarti,marki i moneti ako nqkoi predlaga ili ima izli6ni moje da razmenqme ili da kupq:))

Ako nqkoi ima da se obajda !!:)) :punk

Mnogo 6te sam radosten ako si dopalnq kolekciqta s o6te pisalki dano mi pomognete:)

moje da mi pi6ete ili 4rez PM, ili na e-mail-idmarkov@abv.bg :)

Аз имам 2,3 ама трябваше да обявиш цена.2-те сам ми донесени от Канада а другата е на сестра ми . :P

имам 2-3 писалки които мога да ти подаря, едни такива руски, не са с пълнител ами са с бутало като спринцовка и така се пълнят - за това ли става дума ? не ми се струва да имат някаква колекционерска стойност, но все пак ако те интересуват кажи

проблем ли е ако са омацани с мастило ? :)

имам 2-3 писалки които мога да ти подаря, едни такива руски, не са с пълнител ами са с бутало като спринцовка и така се пълнят - за това ли става дума ? не ми се струва да имат някаква колекционерска стойност, но все пак ако те интересуват кажи

проблем ли е ако са омацани с мастило ? :)

To4no takiva :)) nqma problem nqma kak da ne sa omazani:)) kak da se razberem ako iska6 mi pi6i PM ,za da ne palnim temata :)

ami pisalki imashe dve aama bqha super izpotroseni i te4eshe mastilo otvasqkade i gi hvarlih samo piscite si zapazih

stot sa novi

aaa stee editna posta kato ka4a snimka

zna4i nz kadel samq zabil taq kutiika trasih iz celiq tavan nemojah da namera kato q namera ste pi6a pm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...