JOVANI Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Ako nqkoi ima da se obajda !! Mnogo 6te sam radosten ako si dopalnq kolekciqta s o6te pisalki dano mi pomognete:) moje da mi pi6ete ili 4rez PM, ili na e-mail-idmarkov@abv.bg Po princip sabiram i fonokarti,marki i moneti ako nqkoi predlaga ili ima izli6ni moje da razmenqme ili da kupq:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Ako nqkoi ima da se obajda !! Mnogo 6te sam radosten ako si dopalnq kolekciqta s o6te pisalki dano mi pomognete:) moje da mi pi6ete ili 4rez PM, ili na e-mail-idmarkov@abv.bg <{POST_SNAPBACK}> Аз имам 2,3 ама трябваше да обявиш цена.2-те сам ми донесени от Канада а другата е на сестра ми . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 имам 2-3 писалки които мога да ти подаря, едни такива руски, не са с пълнител ами са с бутало като спринцовка и така се пълнят - за това ли става дума ? не ми се струва да имат някаква колекционерска стойност, но все пак ако те интересуват кажи проблем ли е ако са омацани с мастило ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 имам 2-3 писалки които мога да ти подаря, едни такива руски, не са с пълнител ами са с бутало като спринцовка и така се пълнят - за това ли става дума ? не ми се струва да имат някаква колекционерска стойност, но все пак ако те интересуват кажи проблем ли е ако са омацани с мастило ? <{POST_SNAPBACK}> To4no takiva nqma problem nqma kak da ne sa omazani:)) kak da se razberem ako iska6 mi pi6i PM ,za da ne palnim temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 az imam cqla kutiika nai razli4ni pera za pisalki ili pisci nz kak se nari4at ako ima interes ste dam i snimka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 az imam cqla kutiika nai razli4ni pera za pisalki ili pisci nz kak se nari4at ako ima interes ste dam i snimka <{POST_SNAPBACK}> ok 6te 4akam snimka , a nqma6 li nqkakvi pisalki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 ami pisalki imashe dve aama bqha super izpotroseni i te4eshe mastilo otvasqkade i gi hvarlih samo piscite si zapazih stot sa novi aaa stee editna posta kato ka4a snimka zna4i nz kadel samq zabil taq kutiika trasih iz celiq tavan nemojah da namera kato q namera ste pi6a pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.