JIS Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 водното си го сглобявах сам, с много помощ от дядо състои се от следното: блок: 50х50х20 - мед - спираловиден дизайн. помпа: NOVA 800 л/ч. (гаранция още 10-тина месеца) радиатор: меден с алуминиеви ребра, точно за една 120мм перка перка: 120х120 Spire, 2400 оборота, по-мощния модел е. на нисък волтаж не се чува маркучи: 10мм вътрешен, прозрачни. държеше ми Дюрона на 12х200 на 1.9VCore като температурата на водата качваше около 10-тина градуса над стайната (в моята стая ми е доста топличко заради парното и не едното ПЦ ) сега съм го свалил от машината ми, защото ще я разпродавам иначе съм го ползвал няколко седмици и споко... НЕ тече пълно е с дестилирана вода. знам че тука едва ли ще се намери кой да го купи затова ще пусна търг-а и в www.hardwarebg.com/forum начална цена: 90 лв. стъпка: 3 лв. блиц цена: 120 лв. край на търга: 8 Март 2005г., 22:00 часа или при блиц цена. мисля че това е... ако има нещо ще довавям. успех на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Интересува ме дали продаваш само блокчето и дали е с капаче от плексиглас Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 с капаче от плексиглас е ДА не искам да го разглобявам (за сега!) иначе за него само материяла му беше около 20 лв.! захваща се за 4-те дупки около сокет-а на АМД СокетА платформа. давам си болтове за захващане естествено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 знам че тука едва ли ще се намери кой да го купи затова ще пусна търг-а и в www.hardwarebg.com/forum tova kato obida na potrbitelite na foruma na warez li trqbva da se prieme i v hardware edvali nqkoi 6te ti go vzeme uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Някъде можеш ли да дадеш снимка на това чудо, и да дадеш съвет откъде можем да си намерим блок за CPU & GPU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 знам че тука едва ли ще се намери кой да го купи затова ще пусна търг-а и в www.hardwarebg.com/forumtova kato obida na potrbitelite na foruma na warez li trqbva da se prieme i v hardware edvali nqkoi 6te ti go vzeme uspeh <{POST_SNAPBACK}> не е убида. просто съм забелязал какъв е интереса тук и там а там вече имам предложение за блиц но с условия и не е сигурно Някъде можеш ли да дадеш снимка на това чудо, и да дадеш съвет откъде можем да си намерим блок за CPU & GPU? <{POST_SNAPBACK}> то си има блок за ЦПУ към мойто ... за ГПУ или си правиш или търсиш от някъде давам 20 лв. за 20 кинта ще ти дам само маркучите и перката и сега ще помоля правораздаващите да получиш warn за тази твоя проява! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Може ли да се закрепи на сокет 754 или сокет 939.Ако да имаш начална,ако може и снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 Може ли да се закрепи на сокет 754 или сокет 939.Ако да имаш начална,ако може и снимки <{POST_SNAPBACK}> ще трябва да си поиграеш малко - творчески за да успееш съжалявам не бях видял целия то post , 4е има първоначална, и блиц цена! грещката е моя!!! <{POST_SNAPBACK}> другия път чети ... а и правилата прочети едит: аа и утре ще дам снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 http://jis.hit.bg/ ето ви снимки ... в момента се качват Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 продадено на БЛИЦ на един пич от HWBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.