Jump to content
BulForum.com

Коя резолюция предпочитате?

CTAH4O

Коя резолюция предпочитате?  

267 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Аз използвам 1024х768 :love !Нормалната според мен за сички 17" монитори,но всеки с вкуса си!!

Mоята е 1280x1024 :D И всичко си виждам! При другите големината на иконите просто ми причинява физическа болка!!! :wacko:

Вярно си е - всеки с вкуса си!

Според мен 1280х1024 е най-удобната резолюция за голям монитор.

П.П. Задължителната опреснителна, по мое мнение, честота е 100Hz, така че всичко на тази честота е по-добро от друга резолюция на по-малка честота.

1024x768 LCD 17' Phillips

Това е..............

А и с това съм в момента................

И аз съм така на петнайската и съм го надул на 75 шперца, IBM повече и неможе :D

Аз предпочитам различни разделитени способности защото всичко зависи от това с какъв монитор си и Poll-а който е сложен е много глупав защото има само 2 разделитени способности а трябваше да има както 640х480 1280х1024 и 1600х1200. Примерно имам 21" и нагоре монитор и кво да го държа на 1024х768 ... ми то ще е толкова грозно че нямам думи. Тази тема можеше да бъде примерно колко ви е голям монитора и на каква разделитена способност работи при каква честота на монитора или нещо по-кратко но пак за това да става на въпрос.

Та по темата на стария ми 15" монитор ползвах 1024х768@85Hz а сега на 19" съм го набичил на 1280х1024@85Hz под ВинБоза и 1024х768@100Hz под Лин-а

EDIT: темата според мен е за раздел Хардуер.

Аз използвам 1024х768 и сам доволен,само на Counter Strike igraq na 800x600,na 17' ама мониторчето ми е старичко,на 3 годинки :( :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...