Jump to content
BulForum.com

Коя резолюция предпочитате?

CTAH4O

Коя резолюция предпочитате?  

267 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Аз съм с DELL M992 19", държа го на 1024х768, иначе всичко ми се струва много малко :) . Много се дразня от разни сайтове дето са направени за 1024х768 и на друга резолюция, особенно но 800х600, са супер зле. Според мен сайтовете все още трябва да са напълно съвместими с 800х600.

:confused Ама хора темата е много интересна но относно резолюцията на съответният монитор си има правила и схеми за ползване и настройка които всеки производител предоставя ако си се поразровип е Нета. Схемите са следните :

1.за 14' инч. 640x480

2.за 15'инч. 800x600

3.за 17'инч.1024x768

4.за 19'инч.1280x1024

5.за 21'инч.1600x1200

Принципно колкото е по-висока честотата на опресняване , толкова по-добре за очите, но това означава и съответно по-малък живот за монитора, така че всеки си преценява но е приета за нормална работа най-малко 85Hz. :excl:

Дам .. и на мен ми е интересно 17 инчов монитор ,образът му как изгежда на 800х600 или да не говорим за 640х480

Като ти интересно мисля че доста лесно можеш да провериш :bgrin:

ne sam osobeno siguren na 17" ili na 19" (ne e poveche obache) e monitorat na edin poznat i toj si go beshe pusnal na 1600x1200 i se prevaznasjashe kolko udobno mu e FreeBSD-to. az lichno nishto ne vizdah ot bukvite na konsolata ama toj si se kokoreshe i se kefeshe :)

Баси темата кърти от всякаде нямам думи.Трябва да се съобразиш малко с някой неща.Аз мога да предпочитам да съм на резолюция 1280 х 1024 ама монитора да не ми потдържа тази резолюция.Безмислена тема.Моето мнение е off topic.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...