dok Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Всъщност пускам тази тема, понеже трява да напиша есе на тема: 'Любовта - изпитание за свободния човек', носмятам че ще се получи интересна тема. Интересува ме какво сте правили в името на любовта. Какви жертви сте првили, дори и минимални... На какви изпитания сте се изложили заради вашета любов? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Хареса ми заглавието на есето-'Любовта - изпитание за свободния човек'. За мен наистина е голямо изпитание. Ужасно трудно ми е да надвия себе си, да призная първо пред себе си, че някой е нещо значещо за мен и след това доброволно да се лиша от свободолюбивия си дух, да правя компромиси-неистово изпитание, което понякога си струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 ...доброволно да се лиша от свободолюбивия си дух, да правя компромиси-неистово изпитание, което понякога си струва... <{POST_SNAPBACK}> И аз така Въпреки, че страшно много мразя някой да ограничава свободата ми и да ме ревнува съм правил много компромиси Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 За мен беше изпитание да пренебрегна нуждата си от самота, да сдържам сълзите си и да развия брутално чувство за хумор в името на собственото си оцеляване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Никакви но съм гледал по телевизията Есмералда как в името на любовта прави операция на очите си и започва да вижда своя любим хммм...може и да се бъркам с Изалра Link to comment Share on other sites More sharing options...
badniggazz Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 най-гадното е когато почнеш да ревнуваш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Направих голяма грешка и се подложих на адски изпитания в името на една несъществуваща любов.Но сега (поне така мисля) се подлагам на още изпитания в името на вече съществуваща любов с друг човек! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Ми най-голямата жертва беше, че едва ли не погубих собствената с личност, в името на нещо, за което ми трябваше доста време, за да разбера дали има смисъл. Мина време и все още не мога да разбера дали е имало смисъл Принципно трябва да се правят жертви и компромиси, няма начин просто, нито смисъл да сме егоисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Ревността убива любовта...така съм чел по книгите Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Ами... останах в България... отидох в София... изпокарах се със сумати народ... не ходих 12 клас на училище... и още много неща... ама не съжалявам въпреки че не се получи... то така е по-интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Ех, да можех да преборя егото и гордостта си, да се откажа от свободолюбието и независимостта си... това са ми най-големите врагове и спънки по планинската пътека на любовта. За съжаление това са типични черти на характера ми { В любовта съм всеотдаен, но не мога да се влюбя.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 най-гадното е когато почнеш да ревнуваш!!! <{POST_SNAPBACK}> Зависи. Лошо е ако започнеш да ревнуваш когато нямаш причина за това. Добре е когато ревнуваш, имайки някакви оправдания - това показва, че не ти е безразлично, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Ех, да можех да преборя егото и гордостта си, да се откажа от свободолюбието и независимостта си... това са ми най-големите врагове и спънки по планинската пътека на любовта. За съжаление това са типични черти на характера ми { В любовта съм всеотдаен, но не мога да се влюбя.... <{POST_SNAPBACK}> vse edno az sam go napisal...oba4e nai -interesnoto e ,4e v momenta sam vluben (ne6tastno), kolkoto i da se opitvam da go otri4am , mai izneverih na sebe si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Правил съм доста неща в името на любовта към моята половинка.Някои неща са малко детски,но с времето всеки поумнява:писал съм името на моята любима на пръсеца си,друо бягал съм от нас заради любимата,седял съм на -10 градуса 2 часа пред тях има и още много по-значителни случаи,но няма да ги разказвам(пиша) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 vse edno az sam go napisal...oba4e nai -interesnoto e ,4e v momenta sam vluben (ne6tastno), kolkoto i da se opitvam da go otri4am , mai izneverih na sebe si <{POST_SNAPBACK}> А това все едно за мен става въпрос. Двете ми най-големи влюбвания са ми коствали по близо година , за да стъпя на краката си след всяко едно от тях... Някой спомена за ревността... интересно, дори нетипично за зодията ми, но не ревнувам. Съзнавам изцяло, че ако ми изневерят - вината е 80% моя. Ревност не изпитвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 За тази тема мога да напиша толкова много, че изобщо не искам да започвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 В името на любовта се ОЖЕНИХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 theshaman ти ги разби сичките останали Иначе спокойно. Нищо не е напразно, защото ако е... направо съм за лудницата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 В името на любовта се ОЖЕНИХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Оооо. Ето това май е най-голямото изпитание...Казват, че бракът убивал любовта. theshaman, надявам се вашата любов да е жива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 В името на любовта се ОЖЕНИХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> По добре си вземи едно CD и си я запиши тази тема. Щото след няколко години само тя ще ти остане :-) Ти от колко време си женен ? Не казвам че любовта си отива от брака, но се трансформира към нещо като наркотична зависимост - когато я имаш не я усещаш и не мислиш за нея, но когато я нямаш става страшно ! Но да знаете че със сигурност няма нищо общо с тинейджърските "болестни състояния" Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 theshaman ти ги разби сичките останали Иначе спокойно. Нищо не е напразно, защото ако е... направо съм за лудницата.. <{POST_SNAPBACK}> Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 az ne sym sred nai-golemite lubov4ii........prosto lubov nqma ,taka 4e.......... sorry,no nqma da ti dam ideq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 При мен всеки един ден е изпитание и всеки един ден трябва да се боря с любимият човек............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 При мен всеки един ден е изпитание и всеки един ден трябва да се боря с любимият човек............... <{POST_SNAPBACK}> Със него или за него? Защото ако връзката е борба за надмощие...или въобще борба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Защото ако връзката е борба за надмощие...или въобще борба... <{POST_SNAPBACK}> Това също би могло да е добър стимул при някои хора.Такива връзки не издържат дълго, но пък са доста динамични.Аз лично съм за старомодните връзки с чуствата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.