Jump to content
BulForum.com

Продавам Tv Tuner

Recommended Posts

Тунера е в перфектно състояние, до сега не съм имал проблеми с него, продавам го защото си купих телевизор ;)

Иначе картината е с добро качество (ако кабела е качествен), радиото също работи перфектно. Има още дистанционно управление + инфрачервен датчик за него, оригинален диск с драйвери и радио антена..

При полужение, че неможете сами да си го инсталирате, може да ви го настроя (хардуерно и софтуерно).. Конкретна цена няма да кажа в началото, понеже всичко е въпрос на преговори. Склонен съм и да го заменя за RАМ.

Очаквам оферти B)

Ориентировъчна цена 35-40 лева

I az imam sushtiq tv tuner oba4e neshto mi is4ezna zvuka .iZvinqvai 4e foruma ne si go suzdal za problemi s nego ama ne namerih dr.$uda se dali da go pre inststaliram ili ....

Проблема се решава с малко човъркане на настройките, може да си дал някоя опция която не е трябвало, или антивируса да ти блокирва стрийма, или някой дивхикс кодек да прави проблем, най-добре е да нгласиш дивхикс кодеците да бачкат с твтунера и така ще постигнеш по малко натоварване на процесора и по добро качество на образа, но е сложно за обесняване ;)

Ето ти една важна оферта.

Прочети правилата, гледам, че си нов:

6. Задължително е при продажба на някаква стока, продавача да определи цена. При неспазване на това правило се трие темата !

...и ги спазвай, ако искаш темата ти да оцелее...

Вече имам доста оферти, карам ги поред, постепенно ще се сързвам с хората, които са ми писали РМ за да се разберем за подробностите..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...