Jump to content
BulForum.com

Бързи ли сте

sMARTBomber

Recommended Posts

Най-доброто ми беше Bobbing Gobcat или както там се пише ама не съм се занимавал много

ЕДИТІиначе е интересна ;)

http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/sleep/sheep/

Ето го моя резултат:

Sheep.JPG

Покажете си рефлексите и вие...

Какво да ти кажа. В леката атлетика за подобна реакция се дава фалстарт! Направо ме изумяваш :punk Иначе аз съм AMBLING броненосец. Някой знае ли какво значи AMBLING?

Какво да ти кажа. В леката атлетика за подобна реакция се дава фалстарт! Направо ме изумяваш :punk  Иначе аз съм AMBLING броненосец. Някой знае ли какво значи AMBLING?

еми значи вървящ полека броненосец :excl: ;)

хехе

аз изкарах на първата овца , забележете - 0.0000 сек

обаче натиснах без да искам и по случайност точно в този момент добичето тръгна да си ходи :excl: :devil И БАМ :blink:

Bobbin' bobcat ;) първата я хванах за 0.000 секунди ХаХа после ще постна , че нещо не мога да уплоадна в варез (0.000 си е чист късмет де :lol: )

I az stignah do Rocketing Rabbit i kato gledam vsi4ki po4ti stigat do tam are nqkoi kato stigne Turbo-charged cheetah da kaje. Ina4e imah shans da stigna do tam s riskuvane napravih:

0.000

0.060

0.060

0.064

poslednoto oba4e risk gubi v slu4aq i 3sec.

Колкото и да се мъчих,все е Bobbing Bobcat

EDIT:Ей...успях Rocketing rabbit!

...обаче забележете какво пише най-отдолу като свършите:No sheep were harmed in the making of this game! :D

PRD-refleks.GIF

по едно време направих и резолтат от 0.105

btw в cs-a сащо може да се вижда рефлекс-а, но незнам как, но са ми казвали че сам вадил рефлекс от от 0.083 секунди

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...