Jump to content
BulForum.com

Help !!!

hoodlum

Recommended Posts

Zna4i...ne znam ot kade ama sam preka4il nqkakuv virus...;( kajete mi nqkoi znai li kak moga da go maxna...btw ne moje da mi se otvori explorer-a a PC-to mi se restartva na 5 minuti :( molq vi kajete kak da g0 maxna btw probval sam s Northen Antivirus ama ne stava ne moje da g0 premaxne:( ako nqkoi znai kak molq kajete mi kak moga da go iz4istq :)

Е, това е вече проблем. :) Най-добре иди от някоя зала или от друг домашен компютър. Друг начин за сваляне и да искаш за сега не е измислено. :tongue

Ами ако знаеш кой файл точно е заразен, го изтрий. Не мога да си спомня сега ама виж в нортън страницата, в коя директория се движат тея червейчета.

Има друг изход. Ако наистина поради вируса не можеш да си използваш пълноценно интернета потърси от приятел Zone Alarm Pro With Web Filtering. Тази програма ще те накара да дадеш поотделно за всеки EXE файл достъп до интернет. Всеки един файл, който ти се вижда съмнителен можеш да го ограничиш от към интернет.

За да провериш преди това дали все пак проблема ти идва от вирус в команден ред можеш да напишеш netstat -a. Нормално е да ти се появят приблизително две страници информация. В случай, че забележиш информацията да е доста повече можеш да бъдеш сигурен, че даден вирус ти запушва интернет канала и вероятно става въпрос за Sasser, който се крие зад lsasss.exe :).

qvno trqbva da se preinstall ...nqma drug izxod

Чак такива до такива мерки можеш да не простъпваш :) :pirate .Аз ще ти дам малко съвети понеже гледам че си нов и си нямал много зимане даване с гадинки.Ето какво направи от ТУК си изтегли тази антивирусна ,след като я свалиш и я инсталираш тя сама ще се "Обнови" ;) след което ще ти напомни че трябва да сканираш даваш на SCAN и тя ще се опражи по нататък .Малко е тежка тази антивирусна ни е много ефективна след това може да я заминиш с някоя по лека ;) .Еми това успех :P .А искам един път и аз да го кажа пръв дано някой не ме изпреварил :) .ИМА ВЕЧЕ ТАКАВА ТЕМА :angry: . :P

E, и аз го имам това lsasss.exe в Таск мен., ама немам проблеми :D

Едит: Ей там под всеки твой пост в дясно супер симпатичното бутонче Edit.

За вируса няма да ти помогне, но тук във форума - със сигурност. ;)

TNT ama ako ne si pro4el po gore...az ne moga da svalqm tupia virus si4ko e sprql shtom...nqmam dostup do IRC smqtai za kakvo stava vupros...imam dostup do neta samo kum 80 port ...za tva moga samo v internet da se rovi4kam...a i stranicite na neta gi otvarqm ne prez internet explore-a a prez my computer i sled tva pisha url-to tai 4e...nqma kak da si svala kakvoto i da bilo :(

E, и аз го имам това lsasss.exe в Таск мен., ама немам проблеми :D

http://www.liutilities.com/products/wintas...library/lsasss/

lsasss.exe is a process which is registered as the w32/Sasser.E Worm. It takes advantage of the Windows LSASS vulnerability, which creates a buffer overflow and instigates your computer to shut down. To see more information about this vulnerability please look at the following Microsoft bulletin: http://www.microsoft.com/technet/security/...n/ms04-011.mspx This is a registered security risk and should be removed immediately. Please see additional details regarding this process

nqma li nqkoi programa koiato online da scann  i da iz4istva ot virusi tva mi e poslednata nadejda...

http://www.pandasoftware.com/activescan/ac...ef=EN-PR-AS-107

am pi4 toq virus sa maha samo s preinstal imah go 2-3 pati :) s pa4 ne stava 6tom si go hvanal ve4e ...

Не съм съгласен. Дори и да не става с пач, по метода с ZoneAlarm, който по-горе обесних дори и да го имаш вируса, той не е ефективен.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...