Jump to content
BulForum.com

HELP za warcraft

pavel

Recommended Posts

ale ne6to nemoga da se opravq s pa4vaneto da mi varvat i roc i tft .se mi dava nqkakvi gre6ki.v kakva to4no posledovatelnost da instalvam da pa4vam i da slagam no cd krack.a i te nali se instalvat na edno koi no cd krack da sloga ili i dvata ????pls help 4e iskam da igraq i dveta wc-ta.10x predvaritelno

a we installvash si WAR3 1.00 versiq bez nikav crack posle otgore installvash FrozenThrone 1.07 versiq sha stane sichko bez nikvi crackove posle puskash patch 1.12 installva se nqama nachin da dade greshka i nakraq kachvash CRACk za 1.12 det sam go uploadnal na FTP-to v GAMEZ kazva se direktoriata WarCraft 1.12+ crack .. i si gotov

tva go napraih i tragna oba4e mi dava problem s getawaya za evropa na batalnet.kat se conectvam mi izliza 4e nemoga da se conectna za6toto ili se opitvam da se svarja s nevaliden sarvar ili ako ispolzvam modem da se canectna parvo kam internet.kakav moje da e problema.cd-kaya mi e orginalen za roc i ca sam samo s roc si igraq batalnet.no za tft ne mi e originalen cd kaya da ne bi tva da dava problem???

neznam nqkoi ako moje da mi pomogne 6a mu bada mnogo blagodaren 6tot iskam da si cakam batalnet na roc i da si cakam single na tft.

ne vij sq az sashto imam originalen CD-key za WC3roc a za frozena nqmam-za tfa playkam roc i na mene mi e davalo sashtiq problem ninam zashto!4e ili se opitvash da se svarjesh kam nevaliden sarvar li 4e ako si sas modem trqa parvo da napravish vrazka sas Internet!ko praix az-sled malko probvash pak tova spored mene e ot Interneta ti! :D ti badi naxalen i probvai pak-ako ne vij support na blizzard! ;)

Znachi Blizzard mahnaha ot svoite serveri reason : nevaliden CD key

veche ako sluchaino Keya na FrozenThrone ili na Warcraft 3 e zaet

dava used By edi koi si

ZA DA IGRAESH V BNET na FT ti triiat i 2ta KEYA i 2ta ORIGINALNI i 2ta SVOBODNI

ako sluchaino ediniq ot 2ta e falshiv ili i 2ta :) dava unable to connect a ne Wrong CD key ok ?

da ne mi dava fal6iv cd kay ami unaible to conect qvno 6toto ediniq cd kay e fal6iv.

ami toga 6a potarsq ot internet za originalen se pak blagodarq

aaa ako zapi6a na disk instalaciqta na roc s originalniq cd kay ,sled tova uninstalna i ka4a i dvete i sled tova si kopna inst na roc 6a moga li s inst. na roc da cakam batawnet??????

mislq che da ama ne sam opitval

obache dori da moje da plauvash moje da ti se bugnat patchvaniqta veche... :) demek da ne moje da patchvash nito 1noto ot 2te ako izlezne patch ama se taia de :)

Problema ne ti e v cd-keya/pone na tazi stepen ot opita za connect to bnet/.Nai veroiatno e tipa na cracka,s koito s puskash war crafta.

Otnosno ednovremennoto igraene na FT i ROC moje da stane po slednia/malko neudoben/ nachin:

/da priemem che niamash installnat warcraft na hdd to/

-kachvash si FT i go updatevash do last ver;

-kopirash go v druga direktoria;

-uninstallvash go;

-installvash nanovo ROC;

-updatevash si go;

Tazi oprecia ne e udobna,zashtoto chesto shte ti zabiva pc to ako si pusnal copiraniat war craft,a pyk i ti e nujna nad 256 ram za go igraesh normalno/za copiraniat war craft stava vapros/

sigurno ima i convertor kakto pri D2LOD ot 1.10 do 1.09 ,no ne sam srestal za WC3.

ne samo 4e e neudobna no i malotraina(ne namerix po dobra duma)zashtoto kato izleza nov aptch(a to izliza vse po 4esto) shte trqa da instalira nanovo zashtoto nqma da moje patch-a da nameri igrata vav menuto(ii tam kakto e ni moa da go obqsnq ubuu) :pirate

a we as imam RoC CD key i TFT CD key s cracknat war3 s patcha i cracka det sam uploadnal za 1.12 sichko e oK i na 2te igri

ako se kachat po otdelno t.e. bez Key za TFT eventualno za da igrae single

i s Key za ROC posle nanovo za da use key za roc-a 1vo ceh e tupo shtoto veche v TFT sichko e promeneno i ako nqaa da hoish na WCG nqaa zakvo da go kachvahs :P

i 2ro che ima problemi posle s kachvaneto na patchovete triia da uninstallvash i installvash sichko na novo

3to che gubhish miasto det znam zakvo da go davash .

i 4to kato igraesh ROC nai mnoo da stanesh po slab na TFT otkolkoto da zadobreesh

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...