DJ CyberGod Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 razkajete kakvo vi haresva i kakvo ne v seriala, dali bihte iskali da vidite oshte, obshto vzeto vpechatleniq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Хм. Ами доста е детински. Иначе става, ако имаш време за губене. ПП: Май повечето серии вече ги има качени тук. Какво значи "Искам още?" Имам предвид, доколкото съм следял този сериал, вече е на свършване, ако не е и свършил. Или греша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Oпределено мога да кажа, че това е любимия ми сериал. Заедно с Angel, разбира се - все пак двата сериала са взаимосвързани, и не би трябвало да се гледа само единия. Това, което най-много ми харесва са историите, и развитието на героите, отличната хореография на битките и комедийните елементи в двата сериала. И двата сериала вече свършиха, за съжаление... Но в момента се прави Buffy The Animated Series, което ще бъде озвучвано от актьорите играли в сериала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 Хм. Ами доста е детински. Иначе става, ако имаш време за губене. ПП: Май повечето серии вече ги има качени тук. Какво значи "Искам още?" Имам предвид, доколкото съм следял този сериал, вече е на свършване, ако не е и свършил. Или греша? <{POST_SNAPBACK}> za iskam oshte nqma prichina, po skoro kato izraz na golqmo vyzhishtenie ot seriala i syjalenie ot tova che nqma poveche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.