dulsinea Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Продавам следната конфигурация: Authentic AMD CPU AMD Athlon XP 1 800+ RAM 128 MB DDR 266 HDD 18,6 GB FDD 1,44 MB NEC CD-ROM Samsung SC-152A Max 52x VGA ProSavage DDR 8 MB SOUND LAN on board KBD Standart White 101/102 Key MOUSE Genius NetScroll+ Case + всички кабели за PC-то MONITOR: Hansol 510P 15'' 50/60 Hz година на производство: януари 2003 Има инсталиран следния софтуер и игри: Windows 98, Second edition; MS Office (Word, Excel, Access, Power Point, Front Page); F-Prot Antivirus; Adobe Acrobat Reader 4.0; ACDSee; DirectX 9.0 BSPlayer; Crystal Player; Mercury Audio Player; QCD Player; Winamp 5.2 Heroes Of Might And Magic III Complete; Heroes Of Might And Magic IV-BG; Delta Force; Laser Arena; Team Arena Речници: AE Dictionary; REDI (English/Bulgarian Dictionary); Pardon (синонимен речник на английски); Gaberoff Koral Dictionaries (German, Italian, Spanish) Компютърът и мониторът работят идеално, без никакви забележки!!! НОВА ЦЕНА: 350 лв. Компютърът и мониторът могат да се продават и поотделно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 nyama Hansol 510P ima 710P(17") i 501P(15") 710P e 96kHz a 501P - 85kHz a i pametta ti e 128 a video-to ON-BOARD ochevidno. sushto taka ne e zle da otbelejish kakva e dunnata platka - yavno e nyakakva s KVM chipset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted February 26, 2005 Author Share Posted February 26, 2005 nyama Hansol 510P ima 710P(17") i 501P(15") 710P e 96kHz a 501P - 85kHz Мониторът е Hansol 510P Mainbord-а е L7VMM2 Не твърдя, че разбирам много от компютри, затова ме извинете ако нещо съм пропуснала да доуточня Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Като идея е добре! За дама перфектно! Но аз нали съм невярвящ! Перфектни данни по-нагоре пък после -не разбирам. Съжалявам ако се приеме за ОФФ. НО все пак.Интересувам се от процесора. Мразя въпроса "Продава ли се само.....?", но ако има тази възможност данните са ми отдолу! П.С. Интересува ме модел(ядро) и ЦЕНА! Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted February 26, 2005 Author Share Posted February 26, 2005 Като идея е добре!За дама перфектно! Но аз нали съм невярвящ! Перфектни данни по-нагоре пък после -не разбирам. За тези перфектни данни се ровичках из РС-то и документацията му повече от 3 часа. Интересувам се от процесора.Мразя въпроса "Продава ли се само.....?", но ако има тази възможност данните са ми отдолу! П.С. Интересува ме модел(ядро) и ЦЕНА! Успех! <{POST_SNAPBACK}> Съжалявам, но не го продавам на части! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko_172 Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 kade moje da se kupi tova PC - moje6 da pi6e6 na danko_172@abv.bg ili na tel. 0889304381 Link to comment Share on other sites More sharing options...
solenka Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Ако още не е продадаена тази конфигурация- прати ми РМ да се уточним за подробностите около покупко-продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 Със solenka не се разбрахме, така че предложението е все още валидно - очаквам потенциален купувач(и) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Не се блъскайте момчета и момичета! ... Конфигурацията все още не си е намерила нов собственик - така че чакам предложения от заинтересовани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ще ти направя примерна разбивка на максималните цени на компонентите на компа ти за да се ориентираш , защото ако монитора не е ЛЦД , то или си се заразила от ал4носта на @nonsan или нищо не разбираш от компютри ! CPU AMD Athlon ™ XP 1 800+= 35$ RAM 128 MB DDR 266 =12-13$ HDD 18,6 GB = 20 $ FDD 1,44 MB NEC = 3$ CD-ROM Samsung SC-152A Max 52x = 8$ VGA ProSavage DDR 8 MB (вградена )= 0$ SOUND (вградена )= 0$ LAN on board (вградена )= 0$ Дъно =25 $ KBD Standart White 101/102 Key = 2 $ MOUSE Genius NetScroll+ = 4$ Case + всички кабели за PC-то 15 $ Монитор (ако не ЛЦД) = 30-40...мах 50 $(ако е много много запазен !) Това са около 160-170$ или 240 - 250 ЛВ Според мен това са реалните цени за този комп ! За 400Лв ,може да се вземе 4исто нов компютър в гаранция(не от Руския пазар, а фирма няма да споменавам ,щото не целя да правя реклама ) с по-добри параметри от твоя + монитор 2-ра ръка също с някаква гаранция 1-3 месеца ! И аргумента 4е си дала преди ХХХ години 500$ - не е актуален ! Освен ако не оценяваш софтуера си на 150 лв , което е немислимо ,защото вси4ко това може да се намери из нета ! Пазарлъка е позволен ,предлагам 200 Лв,ако монитора не е ЛЦД и ако ба4ка компа...а тва отгоре са доводите ми за тази цена ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Виж, к'во - аз може и да не разбирам от компютри (по твое мнение), но мога само да те посъветвам да спазваш правилата във форума! А ако не си ги спомняш или дори и не си ги чувал, ще ти помогна малко: ПРАВИЛА 1. Абслютно се забранява коментара на цените, които са определени от продавача, но не се забранява пазарлъка при интерес от страна на купувача. Постове от сорта на "Това го има за 2лв. на руския пазар" ще бъдат много строго наказвани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Това е свободен пазар. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн ... 7. Цената се определя от продавача. ... 10. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката и. Наказание 20% уорн ! <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 250 kinta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 250 kinta ?<{POST_SNAPBACK}> Не че се правя на някой "селски тарикат(ка)", но тая цена не ме удовлетворява. Не търся голяма печалба, а напротив - това РС ми го "натресоха" от старата фирма, в която работех, вместо дължими заплати ...Т'ва е доста дълга история, но накратко така стоят нещата. Та затова цена от 250 лв. хич не ми допада. Просто не искам да съм на червено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Аз само едно нещо немога да разбера Защо скапвате обявите на хората!!? Посочил си е цената и това е, висока ниска стоката си е негова и сам ще си реши цената. Като не вземе парите които иска ще свали от цетата сам, но когато той иска. Като искате да се пазарите има "PM" Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Ей тва еmonitora.Давам 180 лева без монитора,нека някой друг му се зарадва.Ако си съгласна разбирасе?!А по отношение на софтуера-моля да няма никакъв,ако е възможно. Аз само едно нещо немога да разбера Защо скапвате обявите на хората!!? Посочил си е цената и това е, висока ниска стоката си е негова и сам ще си реши цената. Като не вземе парите които иска ще свали от цетата сам, но когато той иска. Като искате да се пазарите има "PM" <{POST_SNAPBACK}> Това ли е според теб философията на пазарлъка за който става въпрос в правилата Доста плоско е май Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 Ей тва еmonitora.Давам 180 лева без монитора,нека някой друг му се зарадва.Ако си съгласна разбирасе?!А по отношение на софтуера-моля да няма никакъв,ако е възможно. <{POST_SNAPBACK}> Ти май не си прочел т'ва: 250 kinta ? Не че се правя на някой "селски тарикат(ка)", но тая цена не ме удовлетворява. Не търся голяма печалба, а напротив - това РС ми го "натресоха" от старата фирма, в която работех, вместо дължими заплати ...Т'ва е доста дълга история, но накратко така стоят нещата. Та затова цена от 250 лв. хич не ми допада. Просто не искам да съм на червено. Мисля, че коментарът е повече от излишен?!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Извинявай dulsinea, за ОФФ-а,но искам да кажа на разбирача по-горе,където е на всяка манджа мерудия. Сигурно избива комплекси момчето,но за да има някакви доводи ще му предложа нещо,та дано се изяви с факти или предложения. Foxy, казваш,че това са максималните цени. CPU AMD Athlon ™ XP 1 800+= 35$RAM 128 MB DDR 266 =12-13$ HDD 18,6 GB = 20 $ FDD 1,44 MB NEC = 3$ CD-ROM Samsung SC-152A Max 52x = 8$ Аз ти предлагам да купя каквото количество ми намериш. Хем ще си на далавера,хем ще си оправдаеш думите. Иначе само да се надуваш като ПУЯК и ръсиш в целият форум твоите ТЕЗИ е някак ЖАЛКО. Всеки човек трябва поне едно доказателство да има. До сега не видях нито едно. И още едно нещо. Защо не се изявяваш като ЦЕНООБРАЗУВАТЕЛ,ЦЕНЗОР или нещо друго в HBG,ами си доста кротичък и лижещ? А тук големият МЕНТОР. Нищо лично,но се оа..а! Още един път ме извини dulsinea! Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 Промяна в цената: за цялата конфигурация - 350 лв., а ако се намерят купувачи, мога да продам РС-то и монитора поотделно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.