Jump to content
BulForum.com

testbg

break

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

31

лек offtopic: Не се шашкайте, ако изкарате малко, това е доста ограничен тест, който изследва съвсем малка част от един вид интелигентност.

19    po golqma tapotiq ot tva ne sam vigdal

nqkoi pogovorki nemaxa ni6to ob6to

A AZ ne sam tap 6ot y4a v EZIKOVA GIMNAZIQ

A tezi koito za iskarali nad 30 sigyrno sa iskarali pod 10

E, та като учиш в Езикова гимназия от това следва, че не си тъп :blink:

Неискам да те убидя, но...само това, че учиш в Езикова не те прави умен. ;) И други работи са нужни

За теста мога да кажа, че е хубав. Аз още като ученик се пробвах на такива тестове при училищният психолог. Готини са :punk

А тия който са изкарали малко точки да не си мислят, че са тъпи. Ако бяха цъкнали 2-3 пъти на късмет и бяха уцелили, щяха да имат 30т. То и малко до късмет тая работа

Аз...28 :woot

az iskarah 28 no ne ti pokazva tochki ,vijte tozi pokazva i reoltatite no me izkara mnogo zle tochno 115 tochki i zpadam kam srednia amerikanetz koto za balgarin bilo zle,emi shans

az na toq izkarah to4no 126,koeto bilo nad sredniq balgarin(ama moje i da sa 125 6toto ne6to bagna 1 mi dade 125 ama posle se refre6na i mi izpisa 126) Ama 126 e po-dobre za men za tva nego go priemam :D

Мале, аз съм бил много прост бе :blink: , само 24...

IQ 144 :)

136-145 - Изключително надарен, явявате се гений за повечето хора

За малко, на границата преди да ме водят за гений :P

Аз го имам 22 верни отговора.

Според мен този тест триабва да се казва кой е най - наблюдателния. :allien

А тези с 30 и нагоре верни отговора май са си прибавили по 10 :P или са дали резултата от 10тото решение :rolleyes:

Мдам...25 верни... :D Яко е измислено :) Аз и преди съм решавал тестове за интелигентност, такива които се използват за сериозни проучвания и т.н., а не за развлечение обаче там лимита на времето не е за всеки въпрос по отделно, а ти дават определено време и колкото решиш - толкова... :rolleyes: Спомням си че на единия си пишеше в прав текст, че няма човек който да отговори на всички въпроси правилно за определеното време... :punk :tongue А за този от линка... ако исках да правя тест по езикова култура нямаше да си губя времето с това B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...