Jump to content
BulForum.com

testbg

break

Recommended Posts

Скоро започва новото предаване по Канал 1. IQ Тест на нацията.

Проверете до колко можете да разсъждавате бързо и покажете резултатите си. ето и моите:

Вие преминахте подготовката за Националния IQ тест със 27 верни отговора.

А вие? Внимавайте, че времето върви бързо!

Лошото е, че за да видите истински резултат по точки, ще трябва да си платите, но поне можете да се пробвате за верни отговори. B)

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Вие преминахте подготовката за Националния IQ тест с 29 верни отговора :D

Беше ми интересно да видя това в колко точки се обръща ама не ми се дават пари :D :D :D

защо да си тъп???аз изкарах 21.то в тези тестове се определя само логическото мислене ,което да се каже е и най-важно де ама има и други неща по който може да се определи IQ-то на човека.поне според мен де

ne mislq 4e si tap  :blink: az iskarah po-malko :D

Е, не се притеснявай де. Кажи си колко изкара. Никой няма да те накаже заради това. :D

То и логиката не се тества за време (мисля)!

Това е вече за бърза логика :blowup:

А, за тези които казват че са изкарали 30 и нагоре, забравих да напиша в първия пост:

Не лъжете, напишете си честно. :smile: Наистина, някои работи са трудни да се съобразят за толкова кратко време. Особено фигурките накрая

Dobre li e ot vtoriq opit 30to4ki a?Ne 4e se 4uvstvam po-umna.... :huh:

Аз от втория път паднах на 25 :lol: . Направо не искам да се пробвам трети път :) . Почва да ме боли главата от толкова бързо мислене :wacko:

27 Верни отговора, като последните ги цъках на зула :D Домързя ме да мисля, пък и ми се спи :zzz Предлагам утре към обед да го направим пак на свежа глава и да видим тогава колко ще изкараме ;)

ЛЕКА, МЕКА И ДА НЕ ДРУСА :woot

Е, не се притеснявай де. Кажи си колко изкара. Никой няма да те накаже заради това.  :D

Това е вече за бърза логика  :blowup:

А, за тези които казват че са изкарали 30 и нагоре, забравих да напиша в първия пост:

Не лъжете, напишете си честно.  :smile:  Наистина, някои работи са трудни да се съобразят за толкова кратко време. Особено фигурките накрая

Извинявай,пич,но въобще не лъжа,нито аз те познавам нито ти мен,такаче ако лъжа ще се издигна само в очите на слепите :D ,просто няма смисъл :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...