Jump to content
BulForum.com

Купувам радиатор за Видео Карта

Recommended Posts

не отварям ФТР-то да видя какво ти трябва, но... тези карти не могат много дори и с клок, няма смисал да даваш каквито и да било пари за рабиатор. Аз си ги правих, от радиатор на Процесор П2 селерон, или нещо такова, купуваш си по голям вентилатор и си пушка. Но пак ти казвам картата си изпя песента отдавна. Ако разполагаш с "малко" пари ти препоръчвам АТИ 9550, много добре се клоква, дано съм ти помогнал.

не отварям ФТР-то да видя какво ти трябва, но... тези карти не могат много дори и с клок, няма смисал да даваш каквито и да било пари за рабиатор. Аз си ги правих, от радиатор на Процесор П2 селерон, или нещо такова, купуваш си по голям вентилатор и си пушка. Но пак ти казвам картата си изпя песента отдавна. Ако разполагаш с "малко" пари ти препоръчвам АТИ 9550, много добре се клоква, дано съм ти помогнал.

идеята ми е да махна активното охлаждане и да я "забаря" картата, за да е на 100% тиха :D

Просто си монтирай по-голям радиатор. Отиди до викиват и си купи парче радиатор според нуждите, ако нямаш такъв под ръка и си готов. Но не я клоквай много ако ще я клокваш, скоро идва лятото горещо. Наглеждай я. Аре.

чакам оферти....

нека радиаторите да са си от Видеокарти, а не някакви произволни Home made :punk

AMi az shte predloja malko po razlichno neshto s koeto sym w momenta !

Mojem da se dogoworim da rechem za 25-30lv za towa

http://www.tech-mods.net/modules.php?name=...iewreview&id=31

AMi az shte predloja malko po razlichno neshto s koeto sym w momenta !

Mojem da se dogoworim da rechem za 25-30lv za towa

http://www.tech-mods.net/modules.php?name=...iewreview&id=31

Ъъъ

с удоволствие, НО е скъпичко с вентилатор и много голямо бре.... :blink:

други....

• 4 weeks later...
Ъъъ

с удоволствие, НО е скъпичко с вентилатор и много голямо бре.... :blink:

други....

още търся, като подробност искам да добавя, че разтоянието м/у 2-те дупки трябва да е 5.5см.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...