Jump to content
BulForum.com

prodavam lejanka

Recommended Posts

prodavam lejanka,naklona se regulira za gorna,dolna,sredna 4ast i ramo. stoikata e podvijna i moje da se polzva i za klek(sa6to i kato se pravi ramo e mn udobno).ima i skot kam neq,lost i 2 sglobqemi dumbela...imam i tejesti..no samo skromnite 70kg.ne6tata sa mn ka4estveni ne sa mn polzvani...za snimki i pove4e info pi6ete..za da dobiete rpedstava za cenata na podobni produkti a da ne kazvate tva v metro struva edi kolko si...6toto govorq za dosta po profesionalni i ka4estveni ne6ta vi davam eto tozi link....aide derzaite..

Интересувам се за тежестите. Как са разпределени и по колко (дъмбел, щанга !?)

Сори за оффтопика ама айде качи снимките някъде и дай линк към тях вместо да ги пращащ по мейлите на хората. И аз искам да видя снимки. И кажи цена де.

Интересувам се за тежестите. Как са разпределени и по колко (дъмбел, щанга !

tejestie sa:4x10,4x5,4x2,5 losta e 10kg dumbela e sa6tia razmer kato losta i e sglobqem...pravel sam go 50kg...lejanka+ tejesti+dumbeli+lost+skot=320lv...prodavat se komplekt..bez komentar

Сори за оффтопика ама айде качи снимките някъде и дай линк към тях вместо да ги пращащ по мейлите на хората. И аз искам да видя снимки. И кажи цена де.

ne sam si instaliral FTP klient i ne mi se zanimava da gi uploadvam...

dnes nqma da vi pratq snimki 6toto me marzi da se ka4a na tavana da q snimam ...no utre 6te pratq mail na zainteresuvanite!!!zdrave i bereket na vsi4ki kulturisti!!!jalko 4e nqma nqkvo 4ove4e s 6tanga ili dumbel4e...

EDIT:lejankata i stoikata se razglobqvat taka 4e moje6 da si gi sloji6 pod legloto...stoqha pod moeto pove4e ot 2 godini...

aaa i tva ne vklu4va transport ...makar4e ne6tata se subirat vuv vsqka kola...

opitvam se da ka4a snimkite na wareza no nqma mqstoo kato se poosvobodi 6te gi uploadna da gi vidite vsi4ki...estestveno e malko pra6asala kato se ima predvid 4e 2 godini ne bqh otvarql vratata kadeto q darja...

i molq da ne mi zadavate pove4e vaprosa kakva e cenata a 4etete dobre temata

Hora kakvo mu mislite

ako ste nadahani i imate kinti kupuvaite senata e dobra

se pak poluchavate lejanka, danbili, kilogrami, lost (propusnah li neshto)

as v nas si imam sichko tova daje i malko poveche i sam mnogo dovolen

Hora kakvo mu mislite

ako ste nadahani i imate kinti kupuvaite senata e dobra

se pak poluchavate lejanka, danbili, kilogrami, lost (propusnah li neshto)

as v nas si imam sichko tova daje i malko poveche i sam mnogo dovolen

mmmda i az mislq taka...no poneje ot 3 god sedi na tavana i se optvam da se otarva ot neq....nova cena...300lv vsi4ko

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...