RAP`BOY Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 kade v pld se prodavat drehi , maratonki ,lenti , i tnt moje i da ne sa originalni ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice[man] Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 ami ima edin takav magazin, koito se namira vdqsno kato tragne6 ot djumaqta kam halite. sporten magazin e, no mani4ak i na vitrinata posledno ima6e plakati na AND1 ili NBA ne pomnq to4no. mislq 4e do nego be6e 'Kvazer'-a, no pak ne sam siguren. kato se razhodi6 natam ne moje da ne go vidi6. tam 6te nameri6 vsqkakvi takiva ne6ta koito ti trqbvat. za toq magazin sam 1000% siguren 4e 6te nameri6 kakvoto ti trqbva 6tot hodih s edin priqtel predi okolo 2 meseca i toi da si tarsi maratonki 4e trenira basket. a ako tam nqma moje da vidi6 v 'Zlatnata topka' do stadion Botev. sa6to moje6 da vidi6 i v 'Adidas'-a na glavnata, no ne znam dali 6te te udoletvorqt cenite tam. USPEH V TARSENETO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.