johnniepop Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 И като става дума за него някои знае ли кога ще излезе ''Карибски пирати 2"? Чу се наскоро, че всеки момент щели да започват снимките. Иначе, кой знае Може би най-късно следващото лято? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Mangal!!! Vyobshte ne me kefi kato pich.. mnogo e neshtasten muhlioto... ama aide, ima i dobri roli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Изключителен талант е Джони.Не е сред най-комерсиалнте актьори,но пък всеки негов филм обира овациите на критиката. Лично мен ме изуми екранното му присъствие във филма "Страх и омраза в Лас Вегас" -един невероятен филм,за съжаление минал доста набързо по екраните. Не се сещам точното му заглавие на английски...а дали го има в уареза...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benita_ Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Изключителен талант е Джони.Не е сред най-комерсиалнте актьори,но пък всеки негов филм обира овациите на критиката.Лично мен ме изуми екранното му присъствие във филма "Страх и омраза в Лас Вегас" -един невероятен филм,за съжаление минал доста набързо по екраните. Не се сещам точното му заглавие на английски...а дали го има в уареза...? <{POST_SNAPBACK}> Ами...да. Ето го: Fear and Loathing in Las Vegas (1998) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Въртят го от време на време по Диема + Точно от тоя му филм лично аз не съм очарован хич, но въпрос на вкус Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Изключително добър е според мен. Всички негови филми, които съм гледала до момента, ми харесват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 Toia Dead man gotin li e che kaji rechi samo nego ne sam gledal?!kazvat che e bezumno mutkav ama...koi znae Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Toia Dead man gotin li e che kaji rechi samo nego ne sam gledal?!kazvat che e bezumno mutkav ama...koi znae <{POST_SNAPBACK}> На мен лично ми хареса.Гледай го! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Johnny отново прави страхотна роля като циганин. <{POST_SNAPBACK}> Дам. Замисляли ли сте се защо толкова му се удава да играе циганин Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Дам. Замисляли ли сте се защо толкова му се удава да играе циганин <{POST_SNAPBACK}> ami da zashtoto si e циганин!!!!! ама мазен и грозен.. pri tova maj samo tva go biva da igrae, ama shtoto mu e v prirodata Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 ami da zashtoto si e циганин!!!!! ама мазен и грозен... <{POST_SNAPBACK}> Ти трябва да си много красив за да кажеш това Съвсем скоро Деп беше обявен за най-сексапилен мъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Ти трябва да си много красив за да кажеш това Съвсем скоро Деп беше обявен за най-сексапилен мъж <{POST_SNAPBACK}> ne we batka, az ne sravnqvam sprqmo sebe si, a sprqmo vkusa si, a Depp-cho ne me kefi i tolkoz, a otdelno smqtam che chertite na liceto mu sa ciganski... taka che nqma smisyl da vyvejdash vynshniq mi vid v diskusiqta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Прав си, типични цигански черти...онзи ден видях един такъв в махалата, за малко да се втурна да поискам автограф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Гледах преди 2 дена Деветата порта с Джони Деп ЕГАТИ СКАпАНИЯ КРАЙ!!! Почувствах се излъган, 2 часа и 13 минути и после какво?? НАДПИСИ!!! Ама какво по дяволите се случи?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ами наистина има цигански черти.Може би заради това му подхождат ролите и типажите от "Карибски пирати" и "Шоколад" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZKOLNIKOV Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Джони Деп си е готин.Има 2-3 роли,които не са за него,но общо взето е добър. "Dead Man" е хубав.Малко е шантав,но си струва.Ако искате да видите Иги Поп с рокля Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 ami da zashtoto si e циганин!!!!! ама мазен и грозен.. pri tova maj samo tva go biva da igrae, ama shtoto mu e v prirodata <{POST_SNAPBACK}> "Ciganin" bil chushki i domati.Ti kato si tolkova bql i goliam,na dali shte postignesh 0.000001% ot negovite uspehi.Kato ne ti haresva pone si kaji,a nedei da govorish gluposti i da se izlagash... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 голям актьор е! не може да се отрече ... аз преди малко изгледах finding neverland и за пореден път се убедих в това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prime Hellix Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Един от любимите ми!!! Страхотен актьор. Не са много филмите му, които не са ми харесали. А ако става въпрос за външен вид... помислете си за Леонардо ДиКаприо и ще ви стане по-добре !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Въпреки че има няколко много глупави филми, в които участва, за мен е отличен актьор - чаровен, атрактивен, бунтар. С една дума - различен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 В събота по БТВ може да го видите в една от най-добрите му роли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Много,много,много добър актьор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Peru Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Направо е невероятен, неотразим.Много добре си играе ролите.Много ми харесва като актьор.Да продължава все така да ни радва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Това, което мога да кажа за Джони е, че има невероятната дарба да си има свой собстван стил и в същото време да е различен винаги-нещо, които доста актьори от висок ранг някак не умеят. Имат си един стил и го следват неотлъчно. Няма да споменавам имена, защото 100% някой ще се почувства засегнат... Не мога да спра да гледам "Карибски пирати" само заради неговата игра, а ако не беше Джони Деп, филмът да е една бозааааааааааааааааа. А представяте ли си какво щеше да се получи, ако Disney не бяха ограничавали действията му... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Мда, много си права. Карибски пирати нямаше да е нищо без неговата игра. Той прави филма това което е. Именно от там иде едно много подходящо за него описание, споменато и по-горе от някой друг: "неотразим" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.