Jump to content
BulForum.com

Johnny Depp

^WickeD^

Recommended Posts

4efo_88 said:
И като става дума за него някои знае ли кога ще излезе ''Карибски пирати 2"?

Чу се наскоро, че всеки момент щели да започват снимките. Иначе, кой знае :confused Може би най-късно следващото лято?

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Изключителен талант е Джони.Не е сред най-комерсиалнте актьори,но пък всеки негов филм обира овациите на критиката.

Лично мен ме изуми екранното му присъствие във филма "Страх и омраза в Лас Вегас" -един невероятен филм,за съжаление минал доста набързо по екраните.

Не се сещам точното му заглавие на английски...а дали го има в уареза...?

zoo said:
Изключителен талант е Джони.Не е сред най-комерсиалнте актьори,но пък всеки негов филм обира овациите на критиката.

Лично мен ме изуми екранното му присъствие във филма "Страх и омраза в Лас Вегас" -един невероятен филм,за съжаление минал доста набързо по екраните.

Не се сещам точното му заглавие на английски...а дали го има в уареза...?

Ами...да. :)

Ето го:

Fear and Loathing in Las Vegas (1998)

;)

Въртят го от време на време по Диема +

Точно от тоя му филм лично аз не съм очарован хич, но въпрос на вкус

Изключително добър е според мен. Всички негови филми, които съм гледала до момента, ми харесват.

PSYCHOSIS said:
Дам. Замисляли ли сте се защо толкова му се удава да играе циганин :)

ami da zashtoto si e циганин!!!!! ама мазен и грозен.. pri tova maj samo tva go biva da igrae, ama shtoto mu e v prirodata :punk

DJ CyberGod said:
ami da zashtoto si e циганин!!!!! ама мазен и грозен...

Ти трябва да си много красив за да кажеш това :sick

Съвсем скоро Деп беше обявен за най-сексапилен мъж

E.T. said:
Ти трябва да си много красив за да кажеш това :sick

Съвсем скоро Деп беше обявен за най-сексапилен мъж

ne we batka, az ne sravnqvam sprqmo sebe si, a sprqmo vkusa si, a Depp-cho ne me kefi i tolkoz, a otdelno smqtam che chertite na liceto mu sa ciganski... taka che nqma smisyl da vyvejdash vynshniq mi vid v diskusiqta...

Гледах преди 2 дена Деветата порта с Джони Деп

ЕГАТИ СКАпАНИЯ КРАЙ!!!

Почувствах се излъган, 2 часа и 13 минути и после какво?? НАДПИСИ!!! Ама какво по дяволите се случи?!

Ами наистина има цигански черти.Може би заради това му подхождат ролите и типажите от "Карибски пирати" и "Шоколад"

Джони Деп си е готин.Има 2-3 роли,които не са за него,но общо взето е добър.

"Dead Man" е хубав.Малко е шантав,но си струва.Ако искате да видите Иги Поп с рокля :lol:

DJ CyberGod said:
ami da zashtoto si e циганин!!!!! ама мазен и грозен.. pri tova maj samo tva go biva da igrae, ama shtoto mu e v prirodata :punk

"Ciganin" bil chushki i domati.Ti kato si tolkova bql i goliam,na dali shte postignesh 0.000001% ot negovite uspehi.Kato ne ti haresva pone si kaji,a nedei da govorish gluposti i da se izlagash... :sayjin

Един от любимите ми!!! Страхотен актьор. :punk Не са много филмите му, които не са ми харесали. А ако става въпрос за външен вид... помислете си за Леонардо ДиКаприо :sick и ще ви стане по-добре :D !!!

• 5 months later...

Въпреки че има няколко много глупави филми, в които участва, за мен е отличен актьор - чаровен, атрактивен, бунтар. С една дума - различен. :)

В събота по БТВ може да го видите в една от най-добрите му роли.

Това, което мога да кажа за Джони е, че има невероятната дарба да си има свой собстван стил и в същото време да е различен винаги-нещо, които доста актьори от висок ранг някак не умеят. Имат си един стил и го следват неотлъчно. Няма да споменавам имена, защото 100% някой ще се почувства засегнат... Не мога да спра да гледам "Карибски пирати" само заради неговата игра, а ако не беше Джони Деп, филмът да е една бозааааааааааааааааа. А представяте ли си какво щеше да се получи, ако Disney не бяха ограничавали действията му...

Мда, много си права. Карибски пирати нямаше да е нищо без неговата игра. Той прави филма това което е.

Именно от там иде едно много подходящо за него описание, споменато и по-горе от някой друг: "неотразим" :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...