Jump to content
BulForum.com

Johnny Depp

^WickeD^

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Съгласен съм с мненията до тук, наистина Джони Деп е много талантлив актьор. А ролята му в Карибски пирати просто ме остави с усмивка на лицето :D .

СТРАХОТЕН АКТЬОР :excl: :punk талант отвсякъде! сещам се за ролите му тайния прозорец, аризонска мечта, от ада , деветата порта, защо тъгува гилбърт грейг , слийпи холоу, и естествено КАРИБСКИ ПИРАТИ :pirate :excl: МНОГО ЯК

Johnny D е не само най-готиния (coolest) :pirate в киното, той просто е найдобрият актьор на своето поколение. Колкото и да харесвам Брад Пит и Том Круз (най-популярните от останалите от това поколение), те не могат да се мерят с Джони. Нъл тъй!?!

Johnny D е не само най-готиния (coolest)  :pirate в киното, той просто е найдобрият актьор на своето поколение. Колкото и да харесвам Брад Пит и Том Круз (най-популярните от останалите от това поколение), те не могат да се мерят с Джони. Нъл тъй!?!

Вярно е това. Като актьорски талант тои ги превъзхожда много :)

И като става дума за него някои знае ли кога ще излезе ''Карибски пирати 2"? :pirate

Така е, проследно с него гледах таен прозорец. Филма беше пълна боза, но само заради Джони Деп си заслужаваше да се гледа. Най-добрия актьор за поколението си.

Един от любимите ми актьори....Като най-добри негови филми мога да определя Blow (Дрога), Edward Scissorhands (Едуард Ножицата - доста странен филм), From Hell, както и ест. Карибски пирати : :punk

Скоро ще го гледаме отново във филм на Тим Бъртън. До сега двамата са доказали че сътрудничеството между тях е много плодотворно :)

Много добър актьор с изключително качествени филми.Заедно с Дензъл са едни от най-добрите актьори в Холивуд

За Джони Деп казваха, че бил новият Марлон Брандо, но нещо много се възгордял и актьорската му игра станала като на второразряден актьор. Не знам дали това наистина е така, но не мога да разбера защо всички споменавате само Карибски Пирати, а никой не казва за един по-малко известен, но според мен един от най-добрите му филми. Става въпрос за Sleepy Hollow

За Джони Деп казваха, че бил новият Марлон Брандо, но нещо много се възгордял и актьорската му игра станала като на второразряден актьор. Не знам дали това наистина е така, но не мога да разбера защо всички споменавате само Карибски Пирати, а никой не казва за един по-малко известен, но според мен един от най-добрите му филми. Става въпрос за Sleepy Hollow

Na men lichno samiat film(Sleepy Hollow)ne mi haresa,i edinstvenoto neshto koeto me nakara da go izgledam do krai beshe igrata na Johnny-to :)

Един от любимите ми актьори !!! :love

Играе си ролите страхотно,много е красив и запомнящ се,а и филмите в които участва повечето са добри.Любими филми с него са ми:Arizona Dream ,Benny & Joon ,Don Juan DeMarco и Edward Scissorhands.А и btw новият с него Finding Neverland никак не е лош. :rolleyes:

Джони Деп е уникалин актьор, и аз съм му изгледал всичките филми:

Едни от най-уникалните му роли са:

Arizona Dream (1993) 10/10

Donnie Brasco (1997) 10/10

Edward Scissorhands (1990) 10/10

Blow (2001) 10/10

Dead Man (1995) 10/10

Secret Window (2004) 9/10

What's Eating Gilbert Grape (1993) 9/10

Да не пропусна и Страх и отвръщение в Лас Вегас :) 8/10

Друг актцор като него няма :pirate

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...