^WickeD^ Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Kakvo vi e mnenieto za Johnny Depp kato aktior.Az neshto se zaribih po nego i my izgedah pocheti vsichki filmi i moga da kaja che e neshto unikalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 men li4no mnogo mi haresa igrata mu v karibski pirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Един от най-добрите актьори! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Много добър актьор Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 прави и добри игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Съгласен съм с мненията до тук, наистина Джони Деп е много талантлив актьор. А ролята му в Карибски пирати просто ме остави с усмивка на лицето . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 СТРАХОТЕН АКТЬОР талант отвсякъде! сещам се за ролите му тайния прозорец, аризонска мечта, от ада , деветата порта, защо тъгува гилбърт грейг , слийпи холоу, и естествено КАРИБСКИ ПИРАТИ МНОГО ЯК Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnniepop Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Johnny D е не само най-готиния (coolest) в киното, той просто е найдобрият актьор на своето поколение. Колкото и да харесвам Брад Пит и Том Круз (най-популярните от останалите от това поколение), те не могат да се мерят с Джони. Нъл тъй!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Просто перфектен Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Johnny D е не само най-готиния (coolest) в киното, той просто е найдобрият актьор на своето поколение. Колкото и да харесвам Брад Пит и Том Круз (най-популярните от останалите от това поколение), те не могат да се мерят с Джони. Нъл тъй!?! <{POST_SNAPBACK}> Вярно е това. Като актьорски талант тои ги превъзхожда много И като става дума за него някои знае ли кога ще излезе ''Карибски пирати 2"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RozovoKote Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Така е, проследно с него гледах таен прозорец. Филма беше пълна боза, но само заради Джони Деп си заслужаваше да се гледа. Най-добрия актьор за поколението си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 Na men lichno nai-mnogo mi haresa kak igrae v Donnie Brasco i Karibski pirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Един от любимите ми актьори....Като най-добри негови филми мога да определя Blow (Дрога), Edward Scissorhands (Едуард Ножицата - доста странен филм), From Hell, както и ест. Карибски пирати : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Джони Деп е изруд ,а в Таен Прозорец ме кърти отвсякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Един от много добрите млади актьори! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Скоро ще го гледаме отново във филм на Тим Бъртън. До сега двамата са доказали че сътрудничеството между тях е много плодотворно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Ми добър актъор е... но моя любим актъор е Дензъл Уошингтън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Много добър актьор с изключително качествени филми.Заедно с Дензъл са едни от най-добрите актьори в Холивуд Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Много добър актиор за мен. В FROM HELL играта му ме разбива неповторим е а и в всички други негови филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 За Джони Деп казваха, че бил новият Марлон Брандо, но нещо много се възгордял и актьорската му игра станала като на второразряден актьор. Не знам дали това наистина е така, но не мога да разбера защо всички споменавате само Карибски Пирати, а никой не казва за един по-малко известен, но според мен един от най-добрите му филми. Става въпрос за Sleepy Hollow Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 За Джони Деп казваха, че бил новият Марлон Брандо, но нещо много се възгордял и актьорската му игра станала като на второразряден актьор. Не знам дали това наистина е така, но не мога да разбера защо всички споменавате само Карибски Пирати, а никой не казва за един по-малко известен, но според мен един от най-добрите му филми. Става въпрос за Sleepy Hollow <{POST_SNAPBACK}> Na men lichno samiat film(Sleepy Hollow)ne mi haresa,i edinstvenoto neshto koeto me nakara da go izgledam do krai beshe igrata na Johnny-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Един от любимите ми актьори !!! Играе си ролите страхотно,много е красив и запомнящ се,а и филмите в които участва повечето са добри.Любими филми с него са ми:Arizona Dream ,Benny & Joon ,Don Juan DeMarco и Edward Scissorhands.А и btw новият с него Finding Neverland никак не е лош. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Добър актьор е,не може да се отрече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Джони Деп е уникалин актьор, и аз съм му изгледал всичките филми: Едни от най-уникалните му роли са: Arizona Dream (1993) 10/10 Donnie Brasco (1997) 10/10 Edward Scissorhands (1990) 10/10 Blow (2001) 10/10 Dead Man (1995) 10/10 Secret Window (2004) 9/10 What's Eating Gilbert Grape (1993) 9/10 Да не пропусна и Страх и отвръщение в Лас Вегас 8/10 Друг актцор като него няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 A we nqkak si ima ne6to magneti4no v toq aktior, privli4a vnimanieto i umelo igrae ku4eto ne moe da mu se otre4e Osobenno v Secret Window ,nogo mi haresa kak izigra polojenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.