Jump to content
BulForum.com

Флопито постоянно се чува

Recommended Posts

Имам проблем с флопито.Винаги когато пусна някаква игра или програма чувам флопито ми да зарежда и да издава звук все едно в него има дискета и копирам нещо на нея.После звука спира.Проверявям и гледам че вътре няма дискета.Днес например пуснах да си дефрагментирам харда и тоя звук пак го чувам само че сега той не спира и продължи докато свърши операцията по дефрагментирането.Гледам че през цялото време лампичката на флопито остана светната.Някакви идеи защо става така и как мога да си оправя това при условие че преди няколко месеца нямах такъв проблем

obiknoveno bi trqbvalo da ti izdava takuv zvuk samo kato zarejda kompa i ima disketa v nego.Pri teb problema moje da e ili ot virus koito mu kazva 4e ima disketa v nego ili ti se e precakal windowsa pri vsi4ki slu4ai edno profilakti4no reinstalirane na windowsa 6te e ot polza.Ako i tva nepomogne na4i nqma druga pri4ina osven tazi 4e flopito ti e isplqskalo.Trqbva da si kupuva6 novo.

Имам проблем с флопито.Винаги когато пусна някаква игра или програма чувам флопито ми да зарежда и да издава звук все едно в него има дискета и копирам нещо на нея.После звука спира.Проверявям и гледам че вътре няма дискета.Днес например пуснах да си дефрагментирам харда и тоя звук пак го чувам само че сега той не спира и продължи докато свърши операцията по дефрагментирането.Гледам че през цялото време лампичката на флопито остана светната.Някакви идеи защо става така и как мога да си оправя това при условие че преди няколко месеца нямах такъв проблем

И при мен е така, ама не ми пречи.И на нов Вин пак си го прай-да не ти пука.Нищо му няма ;)

XP -to sam go preinstaliral i pak sastoto.Probvah flopito i si raboti.Za virus neznam antivirusnite nishto ne otkrivat a ako imah virus IP adresa sigurno steshe da mi e blokiran

Според мене е някой зъл вирус :pirate :devil .С каква антивирусна си :confused .Дай инфо .Виж в БИОС да не си оплескал нещо и най-крайната мярка ако не станат първите две просто му дръпни щепсела ;) :D

Според мене е някой зъл вирус  :pirate  :devil .С каква антивирусна си  :confused .Дай инфо .Виж в БИОС да не си оплескал нещо и най-крайната мярка ако не станат първите две просто му дръпни щепсела  ;)  :D

Не вярвам да е от БИОС-а щото не съм го пипал изобщо.Антивирусните са ми PANDA PLATINUM 2005 INTERNET SECURITY, AVG Free Edition и Ad-Aware SE Personal.Ако има някоя друга по добра комбинация от антивирусни кажете

Az i az imah takuv problem ne znam kak to4no se opravi ama moje ako is rabotil s nqkoq programa(paint, word, corel draw......) i ako si zapisval napravoot disketata i za tva sega toi pak q tursi(bugnalo se e)

sloji mu edna disketa i otidi v tazi programa ot koqto si zapisval na disketata i mu dai da save-a v druga direktoriq

Ако си бърникал из компютъра си, може да си сложил малката букса отзад на флопито на обратно. Аз един път така се обърках и лампичката на флопито ми светеше постоянно?

Гледам че през цялото време лампичката на флопито остана светната.

Винаги ли свети постоянно ? Ако е така значи е обърнат интерфейсния кабел ако не е ... възможно е да е дошло времето на флопито ... относно това за вируса - няма опсност да е това щом и след формат не се е премахнало значи едва ли е софтуерно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...