vladisls Posted August 3, 2003 Share Posted August 3, 2003 Mnogo vi molia niakoi ako e zapoznat s tova kak moga da napravia Diablo2 closed Server i da ima i Realm da mi kaze. zasega sym nameril psledna versia na PvPGN-1.5.0-beta3-win32 i FSGS no neznam koe e po dobro,systo taka imam i d2gs-109d-20030304. neznam dali mi trabvat i oste nesta za da napravia edin svesten Closed server s Realm na diablo2 ? imam i D2Closed pograma .Nai vaznoto e niakoi da mi obiasni kato na oligofren kak se praviat nastroikite zastoto nisto nemoga da razbera ot forumite do koito uspiah da se dokopam :\\ imam svobodno Pc na koeto da podyrzam servera i goliam merak imam no samo s tova niama da uspeia pls.. pomognete mi ... 10x predvaritelno na vsichki .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 3, 2003 Share Posted August 3, 2003 az go napravih na play da e closed, i pri tva izcqlo na linux ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 начи искаме тука няколко приятелчета да си пуснем такова сърварче но немога да се оправя нещо ай ако някой знае с точност или пък може да ми го нагласи и да ми го прати ще съм му много благодарен ЕДИТ: Оправих се Сървара е подкаран инфо за всичко а ако някой иска да играе при нас цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.