gerry^^ Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 E**ati gadoriite maina. Ne gi li zakrivat takiva saitove we?? <{POST_SNAPBACK}> Не,не ги закриват,защото не трябва...прочети поне 3-4 мнения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Е точно това преди няколко години го излъчиха по Канал1, около 20-21ч. Заколеният беше руски войник, ако не се лъжа. Стана голям скандал. <{POST_SNAPBACK}> Neznam no trqbva da si psehichno bolen za da se kefish ili da gledash takiva gadosti bah mu maikata samo kato si spomna vche na kakvi snimki popadnah i mi stava losho a koi znai oshte kolko milqrdi gadosti ima po takiva saitove ne mi se misli maina Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 Neznam no trqbva da si psehichno bolen za da se kefish ili da gledash takiva gadosti bah mu maikata samo kato si spomna vche na kakvi snimki popadnah i mi stava losho a koi znai oshte kolko milqrdi gadosti ima po takiva saitove ne mi se misli maina <{POST_SNAPBACK}> Само да ти кажа че се пише псИхично...а иначе-не знам дали си прочел темата-абсолютно никой който е писал тук не се е кефел на гадостите,просто някои хора се замислят в-ху тях,а други ги възприемат просто за гадости... тия гадости са човешки съдби-същото може да се случи и на теб и на мен и на който и да било...помисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Само да ти кажа че се пише псИхично...а иначе-не знам дали си прочел темата-абсолютно никой който е писал тук не се е кефел на гадостите,просто някои хора се замислят в-ху тях,а други ги възприемат просто за гадости... тия гадости са човешки съдби-същото може да се случи и на теб и на мен и на който и да било...помисли <{POST_SNAPBACK}> da znam no e malko kofti da gledash hora s podobni problemi (stava mi edno takova kofti kakto na men taka predpolagam i na vas ) a to e qsno che seki se zamislq nqma kak se pak sme hora ne sme ................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 da znam no e malko kofti da gledash hora s podobni problemi (stava mi edno takova kofti kakto na men taka predpolagam i na vas )a to e qsno che seki se zamislq nqma kak se pak sme hora ne sme ................. <{POST_SNAPBACK}> Ми и на мен ми става гадно...или по скоро тъжно не ми се повръща,просто ми е жал за хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 тоя сайт е егати повърнята страшни бруталии че и с някви иронични описания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 2, 2005 Author Share Posted March 2, 2005 мен много ме издразни в тоя сайт точно бруталните истории Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 dosta brutalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Аз лично за пръв път гледах shownomercy.com когато бях на 12-13 ,и не защото съм няаккъв психар ,ами просто от любпитство и не съжелявам за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.