soul Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Tva e nai brutalniqt i gaden site koito sum vijdal. Samo 4e si mislq 4e ne vsi4ki snimki sa istinski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDT Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 www.ogrish.com www.bangedup.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marti G Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Първият път когато го видях сънувах картинките:"head" "snap" и една с едно момиченце цяла седмица!!! Които го гледа повече от половин час ще си изповръща вътрещностите върху клавиатурата Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Абе тоя сайт едно време не се ли казваше shownomersy или тва е друг?Спомням си като малък(2-3 клас) съм гледал shownomersy и всички викаха "оле ша повърнеш мноо е гадно" и сякви такива-е не е pyk толкова гаден.Или съм бил много повредено дете или не знам кво,ама даже ми беше интересно.Даже си спомням,че спорехме с един приятел на една снимка тва дали е размазaн мосък или нещо друго Пък и ся кат го гледам rottena пак не ми се струва гнусен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Абе тоя сайт едно време не се ли казваше shownomersy или тва е друг. <{POST_SNAPBACK}> Shownomercy си беше отделен сайт. Мисля че го затвориха обаче Все пак отново споделям мнението си че b0g.org е най-доброто. В смисал замисълът ми е бил самите потребители да пост-ват разни картинки и след това останалите да ги коментират. По-интересен е с това че има и други секции освен offensive sh*t Edit: даже имат доста добър e-zine Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 В този сайт има наистина отвратителни неща...гледал съм го преди около 5 години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Не мога повече да гледам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 нямах нерви да ги изгледам всичките ултра психарски сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Сериозно ли ви се повръща като го гледате? Вие значи нищо не сте гледали още! Аз лично съм гледал как човек пада от 6-тия етаж и друг, който го блъска влак и трябва да ви кажа че разликата е огромна! Като ги гледам тези снимчици и все едно гледам картинки от турбо дъвки! Всички съм ги изгледал, но любимата ми е там с метрото - дето един е "захапал" коловоза! Между другото има един по-як сайт. Свалете си някое и друго филмче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Между другото има един по-як сайт. Свалете си някое и друго филмче! <{POST_SNAPBACK}> Филмчета рулез Във b0g.org имаше едно филмче как в ирак наказват крадците Нали се сещате за Хан Крум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Вие никога няма да проумеете че животът не е само сладки летящи пеперудки.... Що да го затворят сайта? Тва е реалността дето ни заобикаля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 @sandman, изпревари ме за ogrish.com A това за евентуално затваряне на сайта - що за глупост?!? Както каза Милан, това е живота. Sad, but true! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Еми неможе да има само хубави сайтове като ал4а.ком Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Aaaaaaaaa gadna rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Хора,като видях в тоя сайт www.ogrish.com как заклаха един човек буквално като агне и не знам какво ми стана...Накара ме да се замисля колко щастлив живот живея всъщност.Замислете се и вие-може българите да не сме най-богатите и от там да идват сума ти други проблеми,ама представете си,ако бяхме като в Иран,Ирак,Афганистан и по улиците ни се разиграваха ежедневно подобни сцени.Аз лично сам щях да си тегля коршума,ако трябваше така да живея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Не мога повече да гледам... <{POST_SNAPBACK}> Вие никога няма да проумеете че животът не е само сладки летящи пеперудки.... Що да го затворят сайта? Тва е реалността дето ни заобикаля! <{POST_SNAPBACK}> Аз съм чувал само какво има и не искам дори да го отварям. metalheart Майна, не че нещо, ама ако това ме заобикаляше щях да се застрелям. Ти да ги виждаш всеки ден тия неща, че да говориш глупости, че ни заобикалят. Все едно ми говориш за престъпност или нещо такова. Недей да дрънкаш глупости, неотричам че съществуват, ама чак пък да ни заобикалят Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Да гледаш разни умрели не е толкова ужасно както да гледаш как ги убиват. Блааа, сега разгледах малко този orgrish.com. Ето това вече е пълна гадост! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Tva e ama nai, nai ama nai gadniia sait koito sum vigdal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 sajta vaji, mene mi go pokazaha predi 2-3 god. ama izbqhvam da gledam takiva ne6tata 6toto nali Tva e ama nai, nai ama nai gadniia sait koito sum vigdal. <{POST_SNAPBACK}> e to maj ima o6te taka 4e neznam dali e naj-naj ima6e nqkyde i klip4eta Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Да гледаш разни умрели не е толкова ужасно както да гледаш как ги убиват.Блааа, сега разгледах малко този orgrish.com. Ето това вече е пълна гадост! <{POST_SNAPBACK}> Гледа ли аутопсията на 7 годишното момиченце? Или ония дето го колят? - Обаче го заклаха така, че да не го боли много! Аз съм виждал едно друго клипче, но не се сещам къде, та там 5 минути клаха един и още беше жив! Ей тва си е мъчение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RozovoKote Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Хора,като видях в тоя сайт www.ogrish.com как заклаха един човек буквално като агне и не знам какво ми стана...Накара ме да се замисля колко щастлив живот живея всъщност.Замислете се и вие-може българите да не сме най-богатите и от там да идват сума ти други проблеми,ама представете си,ако бяхме като в Иран,Ирак,Афганистан и по улиците ни се разиграваха ежедневно подобни сцени.Аз лично сам щях да си тегля коршума,ако трябваше така да живея! <{POST_SNAPBACK}> Ауч... Един съвет - не гледай другите клипчета Не, наистина, не ги гледай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Mnogo qk sait prosto kato e gaden ne gledaite kvo vi prechi prosto ssaita vi pokazva kvo bolest ili neshto dr ot zhivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 абе вие луди ли сте да гледате такива работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Затваряни са дълеч по-смислени теми, че да се толерира точно тази. На някой от вас не му ли минава през акъла, че в този форум има и участници, които са на 12-15 години, на които психиката им не достига да видат как на някой му режат главата като на зелка. Подобни кадри могат трайно да увредат съзнанието на по-младите в този форум. Не виждам дори една причина защо модераторите позволяват насилие и погнуса в този форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauryn Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 AHHH ebati gadniq sait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.