gerry^^ Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Хмм..първо да спомена,че не съм сигурна че темата е за тук..колебаех се м-ду тук и Buy/Sell .Та питам къде в Пловдив мога да си купя плакат..по точно на Rammstein.Cамо моля не ми казвайте а си поръчам плакат в Хай клуб ,щото ми трябва хубав постер,за подарък едит:трябва да намеря до 15 март Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Можеш да питаш в "Планета Пайнер" - там се подмотваше добър плакат.Друг е въпроса дали биха го продали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 25, 2005 Author Share Posted February 25, 2005 Пффф,там са гадниии...не го дават,вече питах,в електриката имат ама не е толкова хубав(все пак е за подарък) пък и него последния път като питах не го даваха ама те в електриката като ги свалят и ги дават. в Планетата не знам за къде си ги пазят,ама не ги продават Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 питай play me той знае със сигурност! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 v nqkav metal magazin proveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 В rock shop-a мисля,че имаше доста постери...ама за Rammstein не съм сигурен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 26, 2005 Author Share Posted February 26, 2005 В rock shop-a мисля,че имаше доста постери...ама за Rammstein не съм сигурен... <{POST_SNAPBACK}> имаш предвид музикалния свят ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 имаш предвид музикалния свят ли? <{POST_SNAPBACK}> Rock Shop-a ne e li Metal Shop-a do kukleniq teatar na glavnata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Rock Shop-a ne e li Metal Shop-a do kukleniq teatar na glavnata? <{POST_SNAPBACK}> Мисля че е точно той. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 26, 2005 Author Share Posted February 26, 2005 Пффф...голяма обърквация,рок шопа за който аз се сещам е точно до театъра и пише на него музикален свят не знам метъл или рок шоп е Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Rock Shop-a ne e li Metal Shop-a do kukleniq teatar na glavnata? <{POST_SNAPBACK}> gledam ve4e imash opit Rammstein ??? e dobre.....Na4i Rock/Metal shopa se namira to4no do halite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Пффф...голяма обърквация,рок шопа за който аз се сещам е точно до театъра и пише на него музикален свят не знам метъл или рок шоп е <{POST_SNAPBACK}> Rock Shop=Metal Shop=Музикален свят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 v rock shopa ima daze zname Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 2, 2005 Author Share Posted March 2, 2005 v rock shopa ima daze zname <{POST_SNAPBACK}> ама има ли плакат!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Хмм..първо да спомена,че не съм сигурна че темата е за тук..колебаех се м-ду тук и Buy/Sell .Та питам къде в Пловдив мога да си купя плакат..по точно на Rammstein.Cамо моля не ми казвайте а си поръчам плакат в Хай клуб ,щото ми трябва хубав постер,за подарък едит:трябва да намеря до 15 март <{POST_SNAPBACK}> пробва ли в МЕТАЛ ШОПА !?!?! ако още съшествува де там требва да има такиа раутки успех в търсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 пробва ли в МЕТАЛ ШОПА !?!?!ако още съшествува де там требва да има такиа раутки успех в търсенето <{POST_SNAPBACK}> Ама наистина се умотах Аз ходих до Рок шопа(Музикален свят) и там ми казаха че нямат А къде се намира Метъл шопа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ама наистина се умотах Аз ходих до Рок шопа(Музикален свят) и там ми казаха че нямат А къде се намира Метъл шопа? <{POST_SNAPBACK}> Rock Shop=Metal Shop=Музикален свят онова зад Кукления театър,ее толкова ли не можете да се оправите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 Rock Shop=Metal Shop=Музикален святонова зад Кукления театър,ее толкова ли не можете да се оправите.. <{POST_SNAPBACK}> Кхкхкхкх...тва вчера го разбрах-че е едно и също...ама просто не си продават плакатите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.