Jump to content
BulForum.com

Продавам Видео Карта Axle Fx 5700Le 256MB

Recommended Posts

Za sega vodi Marko_Totev ako voobshte moga da nareka ostanalite predlojeniq za seriozni :).

Kartata e dobra raboti si i daje moje da se clockne dosta stabilno(chist 5700 i otgore) no ne sum privurjenik na overclock-a mojebi e zashtoto ne mi harseva kak rabotqt neshtata na viskoki temperaturi :sayjin i me fashta shobe.Sega e durja na 350/450 vadi okolko 11000 na 3dmark 2001 za 2003 ne sum siguren.

Agile,здравей!

Мисля,че се познаваме добре ако не е някой друг с ника ти.

Желая ти късмет.

Но да кажеш,че е несериозна цена от 100лв за AXLE и то ЛЕ серия,ще те оборя веднага

ASUS V9570GE/TD - GF FX5700LE, 256MB DDR, 128bit, AGP 8x, Dual VGA, DVI-I, TV OUT 30 Месеца $113.00

Просто няма АXLE в момента с тая версия,за да ти цитирам и нея.

Говоря за крайни цени.

Предполагам няма да е повече от 100-105$.

А за да не смятаме проценти,почти толкова колкото струва в $,се продава в левове(говоря за second hand VC).

Лично за мен между тази която съм цитирал и твоята разликата е голяма.

И като марка и като ГАРАНЦИЯ.

За данните сам ще видиш.

Съгласен съм че си я купил за 128$,но и аз купих P2 za 900$.

Така,че да не прозвучи като ОФФ,моята оферта си остава.

Иначе късмет!

П.С.Не бих ти отговорил,но моето отношение винаги е било сериозно.

Още един път извинявай,но не обичам да си оставям каруцата в калта!

NONSAN, Приятелю няма проблем съглесен съм с тебе че ASUS са по-добри но за мен тази карта струва 90$ в момента не че мога да и ги взема и ти си прав че преди четири години нещата струваха в пъти повече но не мисля че е чак толкова остаряла :) Ще те имам в предвид със офертата ти понеже се познаваме и си бил винаги коректен но засега ще изчакам малко.

П.С извинявам се много но явно съм ви подвел всичките със офертата си понеже съм допусна голяма гресха още в обявяването на картата за продан.

Картата има гаранция към Стеалтех но далеч не е до нова година а ми е до 12 юни 2005 съжаляжам за небрежността ми ще се корегирам.

Prodava6 li q o6te :confused i kaji KOLKO i iska6 , 4e sa drazna ve4e :angry1 na toq ofertata ne te kefi , na poniq ofertata ne te kefi kaji cena i da re6a dali mi e izgodno i dali da q ZIMAM !!!!!!! :devil i koga e toq SROK na toq (taka nare4en uj) TARG 6toto taka moje da prodalji ve4no :D

• 2 weeks later...

UUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPP !!!

Mislq 120 leva za karta sys 256mb sa suvsem priemliva suma :)

Ako beshe 128mb bez da zamislq shtqh da q dam za 90 kinta za sega trqbva da pomislq :music

P.s V momenta kartata raboti na Default core/mem 350/450 ot bios mod.

A za extremnite liubiteli shte kaja 4e stiga i do 440/480 bez artefacti no ne garantiram 4e nqma da vdigne 100 gradusa po tzelzii :devil :sayjin

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...