mi6o_ Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 V ponedelnik idvat grupa 6veicarci v u4ili6te i trqbva da im predstavim grada i plovdiv .Davaite idei za na4ina po koito da og napraivm ili otkade mojem da namerim ne6to gotovo.. za predpo4itane e da e na frenski ezik.Davaite idei za prezentacii ili nqkakvi video klipove...blagodarq na vsi4ki koito se vklu4at za6toto naistina trqbva da predstavim dobre plovdiv i da ne e ne6to sku4no... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Виж тук няма ли да си харесаш нещо. http://www.bulgaria-france.net/ Аз често си го отварям този сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted February 25, 2005 Author Share Posted February 25, 2005 Ami az namerih dosta sitove s info za Bulgariq i Plovdiv no ne moga da re6a kakav da e formata na prezentaciqta imam v predvid dali ne moje nqkakvo gotovo film4e ili ne6to ot sorta da vzemem ot nqkoq encyklopediq za6toto da im pusnem edna suha prezentaciq na powerpoint mislq 4e ne e dobra ideq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted February 25, 2005 Author Share Posted February 25, 2005 В кръга на шегата - най-добре ги разходете из града <{POST_SNAPBACK}> Ami da razhdkata e vklu4ena,no predi tova te 6te predstavqt svoqta strana i grad i nie sled tova trqbva da predstavim v 15 minuti malko za bg i malko za pld no nz kak da go napraivm zatova davaite idei kolkoto pove4e po-dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.