Enfer Posted August 3, 2003 Share Posted August 3, 2003 Trqbva mi nasoka kym pesni za masa,poneje ne znam absoliutno nikakvi imena.Stava vapros za chalga,no HARD chalga da se izrazia po tochno.Vse pak znam nqkolko imena,selskata bania,shopska salata/ili pone za tova se pee v tiah ako imeto ne e taka :)/...ei takiva mi trqbvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 3, 2003 Share Posted August 3, 2003 Se6tam se za klasi4eskia hit "Radka piratka" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted August 3, 2003 Share Posted August 3, 2003 първо моежеш да си свалиш компилацията песни за маса от бол-точка-беге но е бая голяма, а и с тая скорост... Готин е "Ъндърграунд" на горан брегович и по-специално калашников, месецина, cajesukarije кючек, ъндерграунд кючек и др. от този албум...после продължаваме с задължителното 6 без десет на оркестър империал, Darth Vaider Кючек на орк. Балкански Мъже, 2 Свята - Хари Потър Кючек, Факур Куш - Бургия Кючек, Костенурка на орк. Каменци, Оркестър Варненци - мама на радка думаше. Ромски перли - осама бин ладен кючек, Сабием кючек, сааби кючек, Южен Вятър - Батальона. И т'ва всичкото ако е съпроводено с няколко бири, текили и водки...малиииииииии! P.S. - дано ZGAN не прочете този пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enfer Posted August 3, 2003 Author Share Posted August 3, 2003 Uchudvat me "pop-folk" znaniata na rockstar kato teb mersi mnogo za zaglaviata...stigat za nqkolko vecheri pirshestvo.. lek den Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted August 4, 2003 Share Posted August 4, 2003 Offf v 4algata hi4 ne me biva ne moga da ti pomogna az sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enfer Posted August 5, 2003 Author Share Posted August 5, 2003 ne ne , tova mi e napalno dostata4no..mersi na vsichki koito proiaviha jelanie da mi pomognat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.