`Kiara Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 От вчера имам проблем със звука изобщо т.е. дори стандартните звуци на компютъра никакви ги няма Все едно се намирам под save mode Ето ви и снимки с проблема тук и тук Надявам се да можете да ми помогнете Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Вземи си преинсталирай звука , не виждаш ли 4е ти са изпляскали драйверите. Дърпай от ТУК !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 25, 2005 Author Share Posted February 25, 2005 Много благодаря за линка Проблема е в това че нищо не разбирам а ми се появиха няколко вида VIA AC'97 и не знам от къде да разбера кои да изтегля Имали значение кои ще изтегля от тези Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Ами качваш си ги драйверите в компютъра и от първия линк който си дал, натискаш за update driver и после за автоматично търсене и си готов. Ако не ги открива или ако са някакви ехе файлове, тогава ги стартираш и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 25, 2005 Author Share Posted February 25, 2005 За мое нещастие не се получава така както казва breakneck Данеби проблема да е в самата звукова карта Защото намира, че има update, инсталира го, но казва че ще има проблем, че нама да може да се стартира Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Много благодаря за линка Проблема е в това че нищо не разбирам а ми се появиха няколко вида VIA AC'97 и не знам от къде да разбера кои да изтегля Имали значение кои ще изтегля от тези <{POST_SNAPBACK}> Има значение кои ще изтеглиш трябва да е за твоя чипсет Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 25, 2005 Author Share Posted February 25, 2005 Много Ви благодаря След много чудения и мъки успях да се оправя и най-накрая "прочух" Благодаря Ви отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 pregledai si draiverite na sounda ot control panel napravi nastroikite i bi trqbvalo da trugne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Пробвай с тези драивери тук те са комбинирани Sound Но за да ти помогнем по-добре ако и това не стане ще е добре да ни кажеш какво ти е дъното защото повечето саунд карти са вградени и така ще ти кажем какви драивери да си свалиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 26, 2005 Author Share Posted February 26, 2005 Много ви благодаря Успях да се оправя Дано тази тема да помогне и на някой друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 От известно време имам проблем със саунда на едното PC, но тъй като не седях преди много на него не ми правеше впечетление. Когато пусна някаква песен било то с Winamp или с Media Player по време на песента се чуват разни скърцания и от време на време влачи подобно на касета. Порових се доста из настроиките не драйверите, но не намерих нищо, сега качих някакви нови, но проблема остава. Някакви идеи как да се оправя? ~Edit~ Забравих да кажа, че картата е C-Media AC97. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 пробвай да намалиш настройките на звука от Audio Options (Hardware Acceleration, Quality) , защото може да ти дърпат от процесора и да не ти достига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 пробвай да намалиш настройките на звука от Audio Options (Hardware Acceleration, Quality) , защото може да ти дърпат от процесора и да не ти достига. <{POST_SNAPBACK}> Това не е от процесора. Той е Barton 2500+. К'во да не му достига? Да не може една MP3-ка да пусне ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Това не е от процесора. Той е Barton 2500+. К'во да не му достига? Да не може една MP3-ка да пусне ли? не помня да си писал какъв е процесора. или нещо не виждам аз? и все пак.. пробва ли да намалиш настройките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 не помня да си писал какъв е процесора. или нещо не виждам аз? и все пак.. пробва ли да намалиш настройките? <{POST_SNAPBACK}> Естествено, че не съм ги намалял. Не е от тях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.