cobalt Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 ami zna4i popadal sam na programi 4etci oba4e ne moga da si spomnq ime za da si q drapna plz ako nqkoi znae da mi kaji blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubolin Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 ami zna4i popadal sam na programi 4etci oba4e ne moga da si spomnq ime za da si q drapna plz ako nqkoi znae da mi kajiblagodarq predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Какво то4но искаш да четеш. Има една Acrobat Fine Reader. Най-добрата в това отношение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluelemon Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 А може би търсиш войсрийдър. Зареждаш текстови файл и програмата започва да чете. Е ако е така и аз търся такава ама не съм намерил още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted February 25, 2005 Author Share Posted February 25, 2005 mi zna4i v programata se zarejda tekstov fail i tq go 4ete na glas neznam kak da se poqsnq za da me razberete dasta nekonpetenten izleznah v tova otno6enie ama kakvo da se pravi ima vreme 6te se nau4a i otnovo iskam da vi blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Преди време, когато се бях зарибил по такива неща, ползвах NotPad, към която има плъгин, който много добре четеше на английски, спазвайки всички правила на произношението. За български не знам. Програмката е около 300К, а плъгина около и под 2 МБ. Правилно сте видели - NotPad, по-добрия Notepad //offtopic А иначе за заместител на Notepad ползвам незаменимия за мен Textpad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 аз имам Speaklite,чете английски текст сравнително много добре разбираемо.Може да си дръпнеш програмката отhere Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted February 26, 2005 Author Share Posted February 26, 2005 mn ti blagodarq zoo 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted February 26, 2005 Author Share Posted February 26, 2005 naistena iskam da blagodarq na vsi4ki za pomo6ta namerih dobra programka koqto 4ete mn dobre na angliiski s risk da stana nahalen mojeli nqkoi da mi kaja i programa koqto se spravq 6to godi uspe6no i s kirilicata nqkoi ako znae meka da kaji plz blagodarq vi na vsi4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 naistena iskam da blagodarq na vsi4ki za pomo6tanamerih dobra programka koqto 4ete mn dobre na angliiski s risk da stana nahalen mojeli nqkoi da mi kaja i programa koqto se spravq 6to godi uspe6no i s kirilicata nqkoi ako znae meka da kaji plz blagodarq vi na vsi4ki <{POST_SNAPBACK}> o6te nqma ama po nqkvo vreme trqbva da se poqvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 mn ti blagodarq zoo10x <{POST_SNAPBACK}> версията е trial,но аз имам и кракче за unlock.Ако имаш желание,може да ти дам сериен номер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Ползвай sayzme - има доста приятен и разбираем женски глас. Стои ти в tray и когато копираш текст в клипборда го чете. Ако ползваш firefox, изтегляш си auto copy extension и без да даваш copy - само селектираш и sayzme го прочита P.S. И е напълно безплатна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.