sMARTBomber Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Задължително е да са 2 броя. Тежестта де е повече от 15 на всеки. Да са със свалящи се дискове. Марката няма значение. Може и правени. Цена до 50-60 лв в зависимост от стоката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Задължително е да са 2 броя. Тежестта де е повече от 15 на всеки.Да са със свалящи се дискове. Марката няма значение. Може и правени. Цена до 50-60 лв в зависимост от стоката. <{POST_SNAPBACK}> в Метро в момента има. точно 15 кг на дъмбел, 2 броя, 50 кинта. не вярвам да успееш да намериш по-ефтино. в Сф мога да ти кажа къде е магазина на Sport Depot, ама не вярвам да е кой знае колко по-далаверско. едит:сори, ако е оффтопик, защото не ти предлагам нищо за продан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Двата дъмбела от Метрото общо струват 50-60 лв Щото мисля, че sMARTBomber общо имаше предвид ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 sorry за offtopic-а обаче 1ния дъмбел в метро струва 51лв. 2та ще са 102 да не се получи някво объркване да иде някой да си купува 2 за 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Оффтопик: Аз си имам два дъмбела по 15кг и си ги купих за 96лв. и се учудих как ще струват 50-60лв . и си викам ей прецакал съм се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Абе кво ми налазихте темата бе чатери таквиз едни Ай марш в IRC *Едит: Аааа-ма-ха Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 poneje s dva dambela nqma da napravi6 ni6to a 100 kinta na vqtara ako si gi vloji6 v trenirovki sam si gi razpredeli sredno po 1.5lv na trenirovka 6te postigne6 mnogo pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 poneje s dva dambela nqma da napravi6 ni6to a 100 kinta na vqtara ako si gi vloji6 v trenirovki sam si gi razpredeli sredno po 1.5lv na trenirovka 6te postigne6 mnogo pove4e <{POST_SNAPBACK}> Пич, нито знаеш за какво са ми (или за кой са), нито ме знаеш аз с каква тренировъчна база разполагам, нито си ми еквивалентен за да ми даваш "Безценни" съвети. Аре спрете да ми оспамвате темата че ще зема да почна се дразня вече *едит: особенно с 2 реда офтопик и 3 метра подпис Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.