Tomahawx Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Ако не знаете какво е това Бионикъл проверете тук или тук. Ако има фенове пишете тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Аз знам какво е даже и филма (анимацията) съм гледал и не беше лош. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Аз знам какво е даже и филма (анимацията) съм гледал и не беше лош. <{POST_SNAPBACK}> А втората част гледал ли си?Някой път може да я кача на Уареза Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Igrata e mnogo zaribqva6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 "Bionicle: Mask of Light " така се води първата част, а втората как се казва за да я потърся и да си я сваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Vtorata be6e ka4ena v play.evrocom.net ot Da_Devil.6te potursq i 6te ti dam link EDIT-Namerih linka no e iztrita No ostava varianta az da q ka4a utre sutrinta 6tot sq ne mi se zanimava EDIT2-Не го пуснах тази сутрин но сега го пускам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 26, 2005 Author Share Posted February 26, 2005 Вторият филм е качен тук.Можем да се надяваме да бъде качен на български език само ако Fibaman реши да го направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Ако не знаете какво е това Бионикъл проверете тук или тук.Ако има фенове пишете тук <{POST_SNAPBACK}> Lego Честно казано не знаех за Bionicle, обаче за Lego като малък .......много информация имах Любимата ми серия е Пирати, другата беше полицай. Мечтата ми беше да имам един пиратски кораб - Баракуда! Едва ли го знаеш, защото е модел от 1989 , тогава излезоха първети пирати. Супер як беше! В детската градина си изрязвахме разни Lego каталози и всички му се радваха Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 аз съм фен само дето играта качена в warez-a е леко прицако иначе филмчето е доста добро,и да наистина аре някои да го качи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 аз съм фен само дето играта качена в warez-a е леко прицако иначе филмчето е доста добро,и да наистина аре някои да го качи <{POST_SNAPBACK}> Вторият филм е качен тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.