Jump to content
BulForum.com

Хотел в Пловдив

The^Undertaker

Recommended Posts

Някой да има идея хотел с цена на леглото към 12 лв в града неособенно лускав или някаква алтернатива ?!

Мисля, че имаше подобна тема.Пробвай с търсачката.Мисля, че в тази тема имаше няколко варианта ;)

Иди в Афродита,и трипера нети мърда :woot

не видях някъде тои да има нещо против тази екстра.

иска само да е до 12 лв и да не е претенциозен така че там е ок

за другите екстри тои си носи отговорноста.

Някой да има идея хотел с цена на леглото към 12 лв в града неособенно лускав или някаква алтернатива ?!

"ФЕНИКС" намира се на ул. Силиврия № ????

• 3 months later...

Търся "легло" за една нощувка, ако може да не е хотел, а нещо като за туристи или нещо такова.

Феникса е евтин, а в афродита недейте да ходите, прекалено близо е до циганките след коматевския :) Зимата се топлят с един запален казан, аз им викам пушените феи ;) Може ако отидете в афродитата да ви понамирисва на пушено, да знаете от какво е :)

афродита на коматевско шосе

sps в тракия

военния хотел на раичо даскалов

В лека грешчица си , там не са по 12 лв!!! Пробвай с някои от хостелите!!! :punk

Хотел " Aве Мария " , което пореставлява всъщност една къща на 3 етажа , сигурно бачка и незаконно като хотел, но цените там са от 5 до 10 лева, ако се интересуваш мога да ти кажа точно къде се намира да провериш на място, понеже незнам телефон и т.н

П.С Намира се на гърба на военна болница на Славянска :D

Чисто ли е ? Става ли за "кратка почивка" :)

Ами те повечето за това го ползват, за кратко да дойдат да се цъкнат и си заминават :D

П.С Дали е чисто незнам имам си терен :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...