juji Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Наистина навън е доста кофти да се играе... Особено за хора с травми... Иначе само не мога да разбера Стенли какво му е хрумнало та само се заяжда... Хем му бях казал че няма да мога да дойда... Тц тц тц... <{POST_SNAPBACK}> Ти на него хубаво си му казал, ама хич не беше хубаво да ни изпързаляш... Ама те разходчиците са хубаво нещо... edit: всъщност високото, красиво, добре облечено момче бях аз . сашо ми каза, че ще дойде да ни донесе топка поне. за това и дойдох, ама както и да е живи и здрави да сме ще поиграем и навънка ако трябва На фона на мръсното копеле до теб и на един очевиден скорпион...освен хубавеца да си бил ти... Ами то май само аз се представих и с ника си... Не ми остава друго, освен да гадая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Ти на него хубаво си му казал, ама хич не беше хубаво да ни изпързаляш... Ама те разходчиците са хубаво нещо... <{POST_SNAPBACK}> всъщност високото, красиво, добре облечено момче бях аз . сашо ми каза, че ще дойде да ни донесе топка поне. за това и дойдох, ама както и да е живи и здрави да сме ще поиграем и навънка ако трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 На фона на мръсното копеле до теб и на един очевиден скорпион...освен хубавеца да си бил ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Ти на него хубаво си му казал, ама хич не беше хубаво да ни изпързаляш... Ама те разходчиците са хубаво нещо... <{POST_SNAPBACK}> Искам да се извиня на всички които са отишли и нека да знаят че ще се реванширам... Но просто както и Стенли знае, имах работа и просто нямаше как да излезна... Но смятам тази седмица да отида, пък ако трябва сам ще чакам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Вземи уреди зала, както беше обещал, пък ние ходенето ще го оправим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Жоро, мислиш ли, че има вариант да ни пуснат в салона на Английската? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Няма такъв вариант. Познавам всички даскали по физическо и всички са точни, но никой няма да даде. Първо през седмицата има ученици, а после никой няма да ми даде ей така ключове, колкото и да ме познават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 На фона на мръсното копеле до теб и на един очевиден скорпион...освен хубавеца да си бил ти... <{POST_SNAPBACK}> е ся нищо не съм казал за вас. говорих само за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 А тази седмица ще се играе ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 А тази седмица ще се играе ли? <{POST_SNAPBACK}> мда, ама футбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Април месец започва градското!Отбори на кои университети ще играят някои знае ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Ако ме викнат да съдийствам ще разбера... Няма да ида да играя за ПУ иначе...не че някой ме и иска де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Kво стана с тоя волей .... забраихте го ..... ади измислете нещо да поразцъкаме лекинко .... :ph34r: :ph34r: :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 Не сме я забравили.. Просто аз имах служебни ангажименти към клуба си, а другите не искат да се организират... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 а другите не искат да се организират... <{POST_SNAPBACK}> караш ме да се смея, а ми се спи. стегни се малко кои са тия дето не искат да се организират? едит:ако има желаещи да се играе навън мога да се заема с организацията ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Не е като да не искам, но не виждам смисъл от играта навън...ако се съберат достатъчно хора, пиши ме и мен...иначе не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Аз съм съгласна да играем навън, стига само да се организира нещо, иначе тц... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 Ако решите да играете навън ми се обадете да ви дам топка. Иначе мен за навън не ме бройте- вчера пак си изкълчих глезена и навън не се пускам.. Иначе за другата неделя ще гледам да организирам мачле в Академик... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 вчера пак си изкълчих глезена и навън не се пускам.. <{POST_SNAPBACK}> хахахаха пък ме базикаш, че аз съм бил инвалид Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 хахахаха пък ме базикаш, че аз съм бил инвалид <{POST_SNAPBACK}> Ти че си инвалид си е така... Аз имах мач, в началото на втория гейм си изкълчих глезена, и играх така цели 3 гейма още.. А ти леко да те заболи нещо и спираш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 http://volleyball-bg.board.dk3.com/2/ Заповядайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 кога ще играем волейбол? едит: иначе браво за сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 кога ще играем волейбол?едит: иначе браво за сайта <{POST_SNAPBACK}> Скоро ще е ама не мога да ти кажа от сега с сигурност Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted April 5, 2005 Author Share Posted April 5, 2005 Със Стенли решихме да отидем да играем волей в Академик в Неделя около 16:00... Та кажете има ли кандидати да знам изобщо да ходя ли да говоря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Първо говори и като има уредено, тогава уговаряй хората. Сега ще се насъберат масите и после пак ще се отметнеш. Така че не питай сега, а ходи да уговарят зала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.