juji Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Момчета, вижте какво, малко време имам още-няма и месец... Дайте да се организираме, моляяяяяяяяяяяяяяя Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 ехеййййййййййй още два месеца откакто темата я има и прави годинка, а до този момент няма организация... Хайде, бе хорааааааааа, подскача ми се Не ме свърта на едно място Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 Еми виж ся, аз разтегнах връзки на коляно преди около месец, в официален мач от първенството и съм аут за 4 месеца, ама ако намерите къде ще ви помогна с топка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 ехейййййййййййоще два месеца откакто темата я има и прави годинка, а до този момент няма организация... Хайде, бе хорааааааааа, подскача ми се Не ме свърта на едно място жужи, не разбра ли, че няма да се играе сашо само се оправдава с тея контузии, както каза мина една година през тва време можеше поне 1-ин път да идем да играем Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 Идете бе Не ви преча аз, нали съм бил "инвалид" =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Айде сега! Не съм те виждла, но определено не ми приличаш на инвалид Как без нашия организатор... Не може! Сашко, дълго не можеш да бягаш Хайде, оправяй се и свиркай като си по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 17, 2005 Author Share Posted December 17, 2005 До два месеца трябва да съмготов за игра... Мен ме е яд повече от всичко че не мога да тренирам сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 5, 2006 Author Share Posted March 5, 2006 Гледайте днес в 17:00 по ТВ България финала на Купата на България между Левски Сиконко и Лукойл Нефтохимик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.