James_Bond007 Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Значи в ПЕТЪК, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ от 18:00 по Сателитен канал България ще дават срещите от последния турнир за класиране на световното първенство провеждащ се в Варна Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Значи не тази неделя, а другата, нали така? Къде смятате да бъде и как по-точно ще се събираме хора? Все пак ще е доста неприятно, в случай че се съберат повече от 12 човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Еми значи или ще ни дадат в голямата зала на Академик, или в малката, но смятам че 12 души ще ни е добре А иначе като видя има ли кандидати ще говоря там и после ще кажа една приблизителна бройка... Засега има 3-4 сигурни души Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Еми значи или ще ни дадат в голямата зала на Академик, или в малката, но смятам че 12 души ще ни е добре А иначе като видя има ли кандидати ще говоря там и после ще кажа една приблизителна бройка... Засега има 3-4 сигурни души <{POST_SNAPBACK}> ест. че ще има кандидати направо ходи да говориш Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Пиши ме и мен със сигурност! Очаквам и един мой съученик да дойде стига до следващата неделя да му се оправи контузията на дясната ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Значи за следващия път ето и кандидатите: James_Bond007 Stenli shadowhand + 1 BurnRus gerji + 1 BeHu ? GeorgiK Значи това са тези които са показали интерес. Тези с "?" да потвърдят тука за да съм сигурен, иначе място има винаги заповядайте А иначе този следващ път се очертава 6 март... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 За волейбол съм винаги навита) Пиши ме! Само ми кажете 2 дена предварително в колко часа,да не се уговарям с никой.Може и да взема някой с мен нали,защото все пак само 1 момиче с много момчета...вие ще ме размажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 За волейбол съм винаги навита)Пиши ме! Само ми кажете 2 дена предварително в колко часа,да не се уговарям с никой.Може и да взема някой с мен нали,защото все пак само 1 момиче с много момчета...вие ще ме размажете <{POST_SNAPBACK}> Значи аз ще обява няколко дена по рано, а за теб не се притеснявай, има още едно момиче навито (ВеНu) и нали ти казах че ще си в моя отбор а това означава че ти гарантирам че няма да бъдеш "размазана" и разбира се че можеш да вземеш някой с тебе За предпочитане е да е момиче Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Потвърждавам. Ако искате да играем с либеро можем да се съберем и 14 ама не знам дали всички са особено наясно със смени и работи. Иначе аз съм навит да си играя либеро... Направо отивай да запазваш и за другата неделя да играем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Махни въпросителната от моя ник Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Като гледам взехме да се събираме доста хора... Нещо което ме радва особено но да знаете че или в понеделник, или във вторник ще ида да запазя залата... по рано просто няма смисъл Даже в понеделник ще говоря с преподавателите по физическо в ПУто за начина на запазване.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Значи аз ще обява няколко дена по рано, а за теб не се притеснявай, има още едно момиче навито (ВеНu) и нали ти казах че ще си в моя отбор а това означава че ти гарантирам че няма да бъдеш "размазана" и разбира се че можеш да вземеш някой с тебе За предпочитане е да е момиче Явно ако се съберем 2-мата в един отбор няма да могат да ни размажатА за другия човек който ще взема...може и да е момиче,но...предполагам че ще е само публика,е поне нашия отбор ще си има мажоретка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Явно ако се съберем 2-мата в един отбор няма да могат да ни размажат<{POST_SNAPBACK}> ти защото не знаеш аз колко съм добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 ти защото не знаеш аз колко съм добър <{POST_SNAPBACK}> Сигурна съм че си много добър,вие всички момчета какъвто и спорт да хванете да играете и без да сте тренирали играете доста добре...т'ва ви го признавам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 ти защото не знаеш аз колко съм добър <{POST_SNAPBACK}> Виж ся Stenli, не забравяй за какво говорим тук- за волейбол, а не за футбол.. Е не казвам че не си добър, все пак аз цели 4 години се мъчих да те науча да играеш и накрая ми побеля косата от теб, ама смятам че горе долу те научих Сигурна съм че си много добър,вие всички момчета какъвто и спорт да хванете да играете и без да сте тренирали играете доста добре...т'ва ви го признавам! <{POST_SNAPBACK}> А на теб ти благодаря много за комплиментите, но все пак смятам че ние сме добри във всичко ама абсолютно всичко (ама един малък съвет- на Stenli не му вярвай за това много, ама това да си остане между нас ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 i az ste se vklu4a za sledvahtata sedmica ;p to mai se pada 5 ako ne burkam.. ne sum igral skoro no za libero i razpredelitel stavam a kato vlqza v 4as i za diagonal.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Мене приемате ли ме? Аз съм играла само в училище волейбол...за съжаление и сигурно съм позабравила доста неща... , но в краен случай мога да бъда и публика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 az si mislq 4e jelanieto e nai-vajno za drugoto nama zna4enie spoko juji az ot 2 godini ne sum igral Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Мене приемате ли ме? Аз съм играла само в училище волейбол...за съжаление и сигурно съм позабравила доста неща... , но в краен случай мога да бъда и публика... <{POST_SNAPBACK}> Разбира се- слагам те в списъка, пък ако прецениш че нещо не се получава винаги можеш да се откажеш А иначе спокойно и аз не съм играл волейбол доста врееееме (от днес следобед ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Разбира се- слагам те в списъка, пък ако прецениш че нещо не се получава винаги можеш да се откажеш А иначе спокойно и аз не съм играл волейбол доста врееееме (от днес следобед ) <{POST_SNAPBACK}> Как не те е срам...не бил играл от доста време! Juji споко жените макар да сме малко ще се подкрепяме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Аз потвърждавам участие Бтв и аз не съм играла от баяяяя време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Аз от лятото някъде не съм играл. Все се каня да ида да поцъкам и все нещо се обърква. Даже 1-2 пъти отивам на тренировка и се оказва, че нямало да има... Ей това е сега кофтито да си завършил тъпото даскало - информацията я няма...иначе беше оскъдна ама информация все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Аз може да дойда за публика,че в понеделник съм на състезание и не трябва се преуморявам в деня преди това.Пък и може да ви снимам…все пак кака Жужи и една от волейболния отбор на МГ-то ще играят,другите сигурно и те за някакви звезди.А и трябва да ви преценя,че следващата седмица,ако се събирате пак,да мога да се впиша по-благоприятно в обстановката @James_Bond007…бе майна,подписа ти не ме дразнеше до момента,в който не го оцвети в червено.Аз мразим червено бе бате Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Ако някой може да ми каже само часа на сбирките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Ако някой може да ми каже само часа на сбирките? <{POST_SNAPBACK}> ами сигурно ще е към 14:00-15:00 щото аз ставам към 1 сашо гледай да говориш за голямата зала щото в малката ще пречим на белите мечки. ся се готвят за европейско Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.