Jump to content
BulForum.com

Star Academy

Teddy-King

Как ще бъде разпределен вота?  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

true , true ......брата ми разказваше как само са ревяли че ще ги номинират  :sick и т'ва цяло предаване било ...ужасТ

Ами от второто ми 10 минутно гледане на СА и аз останах с това впечатление...

Първото беше 5 минутно....трябва да е било най-първото, защото ги вкарваха в някаква къща, обикаляха из стаите, прегръщаха се като стари дружки, пищяха на умряло (уж в екстаз)....абе гледах 5 минути неестественото им държане и не издържах повече.....изглеждаше доста нагласена работа. ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Еми те се познават от още преди да са влезнали в къщата. Нали правиха концерт преди да влезнат. То това не се прави за един ден. Искат се репетиции. ;)

Няма го този канал по Ек.Предполагам, че няма и да го пуснат.Мен ми е интересно дали абонатите на Кейбълтел в Пд го хващат тоя канал? Не че ще го гледам,ама чисто любопитство:)

Някой да знае някакви подробности от снощния купон в къщата :confused Сутринта към 3-4 всички спяха, но в едно легло имаше двама души :) Не бях много в час и не можах да разбера кои са :bgrin: Та...някой да сподели нещо :confused

@Teddy-King защо не направиш Poll като на ББ :confused

Такааам, някой може ли да ми каже за кое момиче говориха преподавателите и казаха:"Жална му майка на този, който ще се занимава по нататък с нея..." и "На всички ни е трудно да работим с нея...", че малко изпуснах :)

Aми то момичето наистина не може да пее добре. Не му достига нещо гласа. Иначе е много хубава. Пък и какви кючеци удряше днеска. :bgrin:

EDIT: Абе някой регистрирал ли се е в сайта на стар академи. Да каже някой искат ли нещо допълнително след това от рода на e-card, да не се лъжа и аз.

Aми то момичето наистина не може да пее добре. Не му достига нещо гласа. Иначе е много хубава. Пък и какви кючеци удряше днеска. :bgrin:

EDIT: Абе някой регистрирал ли се е в сайта на стар академи. Да каже някой искат ли нещо допълнително след това от рода на e-card, да не се лъжа и аз.

Ами Клавдия си каза специално за тази песен:"Не мога да я изпея с Иво!Като го погледна и се стягам, гласът ми става нервен и всичко се проваля!"Мисля си, че ако преди Понеделник LIVE между нея и Иво най-сетне се получи нещо ще се отпусне и ще направят песента перфектно (ако пак не станем свидетели на хиляди гафове на озвучителите).Мога да твърдя, че има глас и то доста добър, защото гледам 24-часовия канал, където дават репетициите в студиото и смея кажа, че Клавдия и всички останали пеят много добре.Просто на Понеделник LIVE има постоянни проблеми с микрофони и монитори, които провалят всичко и изкарват участниците пълни некадърници.

Аз съм регнат в сайта и не искат нищо повече.Само ако решиш да гледаш онлайн ти искат e-Card ;)

Eвала на преподавалите вчера за правилните номинации! Клавдия пя много зле, момичето! Даниел също не се справи,особено на дуета,а и е голямо дърво! Ама, голяма агитка си беше довел нещо.Освиркванията накрая бяха типично българска простотия:)

П.П. По средата на песента на Вяра токов удар ли беше това, че прекъснаха за малко предаването?

Доста номинирани тоя път. Според мен ще изгонят Вяра. Само циври постоянно. Другите поне са по-интересни.

Lucky Luciano, излъга ме. За доста работи искат е-card. Регистрирах се и какво. Мога само да ходя във форума и чат канала, а и да давам препоръки на даскалите. Голямо предимство няма защо. Аз исках да си взема автограф от някоя, не става. Даже не мога да им изпратя и смс или писмо. Цените им са от 50 ст. до 2 лв. Е гати муфтаджиите. Поне се запознах с едно 17 годишно гадже в чата. :bgrin:

Такааам, някой може ли да ми каже за кое момиче говориха преподавателите и казаха:"Жална му майка на този, който ще се занимава по нататък с нея..." и "На всички ни е трудно да работим с нея...", че малко изпуснах :)

Не ставаше дума за Клавдия,а за Вяра! :)

Именно затова и я номинираха вчера ;)

За Клавдия говориха,че 'танцува добре,но не пее,а мрънка под носа си'

Ето как ще се развият номинациите според мен.Днес спасяват Клавдия и за изключване остават Даниел,Вяра и Иво.От тези ми се струва,че ще си тръгне Даниел :)

Днес станахме свидетели и на първата страстна целувка в Академията между Даниел и Мариела :love :love :love

@Breakneck - :D ами аз джиткам във форума и чата и не съм обърнал внимание за платените услуги освен гледането онлайн :D Поздрави на гаджето и ако има сватба, да не забравиш кой е причината да се запознаете :P

@HBK - Без значение кой ще спасят довечера си мисля, че другата седмица ще се разделим с Вяра.

@Fibaman - ще го дадат със сигурност по Нова, но не вярвам да спадне към нецензурираната версия.Целувката беше в двора пред почти всички :)

Днес станахме свидетели и на първата страстна целувка в Академията между Даниел и Мариела :love

А това сигурно е по целодневния канал ? А дали по НТВ ще го дават ? Или това спада към нецензурираната версия ?

Edit Благодарско !

Ето как ще се развият номинациите според мен.Днес спасяват Клавдия и за изключване остават Даниел,Вяра и Иво.От тези ми се струва,че ще си тръгне Даниел :)

Според мен,ако тези тримата наистина останат номинирани, ще си отиде Вяра, щото се държа доста просташки пред цяла България.

Доста добър бях днес в прогнозите :D :D Ще пусна ЕФ,няма как... :) В такъв случай и аз си мисля,че ВЯРА ще си иде

Ами, както винаги се развиха нещата. Оставиха този, който ще им бъде най-малка конкуренция и оставиха да се борят по-силните личности. Със сигурност Вяра ще си иде. Клавдия и Иво са манекените на предаването. Кой ще ги изгони тях. Ще ги държат до край. :)

Ето и новите песни:

Клавдия - Britney Spears - Oops...I did it again

Мариела - Тони - Всичко било е насън

Александра - Алисия - Excuse me

Виктория - Geri Haliwell - It's raining man

Вяра - Рени - Любовта за мен е една

Деян - Графа - Безумно искам те

Джокера - Enrique Iglesias - Bailamos

Марин - Сафо - Пустинна земя

Даниел - Д2 - 100 години

Ивайло - Георги Христов - Всичко или нищо

Георги - Craig David - Walkin' away

Людмила - Natalie Imbruglia - Torn

Общо взето песните за по вкуса на талантите :)

Ще има и обща песен на участниците: Фамилия Тоника - Приятели и песен на момчетата - Backstreet Boys - I want it that way :D

@ Lucky Luciano

Meрси за Инфото ! Продължавай в същия дух, че повечето нямаме Кейбълтел, а ти черпиш инфо от източника.

П.П. С теб сме родени на една дата забелязвам:) Аз съм по-големичък де. Абе, водолеите сме връх :) Sorry za offtopica,ама да си кажа :)

Снощи към 1 часа са се целунали за първи път Иво и Клавдия :wub: :wub: :wub:

Да пожелаем много любов на новата звездна двойка :love :love :love

Еми понеделник наближава, к`во да прават дечицата. Публиката иска секс!!! Много ме е яд само за момичето, което така глупаво ще напусне предаването.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...